Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zobrazit hesla v google-chrom

Od: xyautor* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám nainstalovaný avg password a nemůžu se dostat k heslům v google chromu, nena bízí "předvyplňování, chová se, jako by hesla nebyly uloženy... Aplikace google ch... je povolený přístup, je povoleno ukládat hesla, předvyplňování a nic. Je někde nápověda avg password? díky Jiří

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, povolte v Google Chrome všechny cookies .- když jsou omezena může být problém. Potom zkuste heslo uložit, resp. stránku s heslem načíst. Zdravím!

doplněno 18.02.19 15:58:

xyautor - více neporadím. Snad jen, že do mého PC nic od AVG nesmí (špatná zkušenost).

xyautor*
hodnocení

Díky, ale mám si myslím vše povolené a nic... jediné, co pomohlo bylo odinstalování avg, pak následně jsem nainstaloaval jen antivir bez paswordu, vše jelo, při dalším startu kompu je to stejné, password je funkční a hesla nefunkční... nikde nic k nadstavení, žádná nápověda, on-line pomoc jen v angličtině (bohužel jsem starší ročník, neovládám ani základy). Před tím jsem měl ikonu pasword, šlo nadstavit kontrlovaný prohlížeč, zbyl jen nefunkční zástupce...

jiri

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]