Nejste přihlášen/a.
Zobrazuji se me tam nez reklamy a prispevky se skupin zadne
AdBlock bych všem hned zakázal. Dřív jsem se dokázal uživit pouze weby, které mi generují zisky. Teď si každý nainstaluje rozšíření a já mám 20% co před tím.
@Rudoslav > já bych zase "všem zakázala reklamu". Kdyby provozovatelé webů nebyli "nenažraní" a nevnucovali návštěvníkům kvanta "agresivní objemné reklamy", jež jim ukrajují nemálo z FUP limitu, nemuseli by návštěvníci AdBlock používat. (Návštěvníci se jenom brání.)
Každému je jasné, že weby, které jsou přístupné "zdarma", tedy jen za poplatek za připojení k internetu, si na svůj provoz musí nějak vydělat. Ale měl by to být rozumný kompromis. Reklama by návštěvníkům neměla bránit v prohlížení webů, četbě textů apod. a návštěvníci by nebyli nuceni se bránit agresivní reklamě, která někde překrývá vlastní obsah a nejde ji ani "odkliknout".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.