Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na facebooku se me zobrazuji jen reklamy

Od: monca19* odpovědí: 9 změna:

Zobrazuji se me tam nez reklamy a prispevky se skupin zadne

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

AdBlock bych všem hned zakázal. Dřív jsem se dokázal uživit pouze weby, které mi generují zisky. Teď si každý nainstaluje rozšíření a já mám 20% co před tím.

Čekat až to překročí únosnou mez a začnou se weby rušit. Pak se to vyřeší samo...

iz*

@Rudoslav > já bych zase "všem zakázala reklamu". Kdyby provozovatelé webů nebyli "nenažraní" a nevnucovali návštěvníkům kvanta "agresivní objemné reklamy", jež jim ukrajují nemálo z FUP limitu, nemuseli by návštěvníci AdBlock používat. (Návštěvníci se jenom brání.)

Každému je jasné, že weby, které jsou přístupné "zdarma", tedy jen za poplatek za připojení k internetu, si na svůj provoz musí nějak vydělat. Ale měl by to být rozumný kompromis. Reklama by návštěvníkům neměla bránit v prohlížení webů, četbě textů apod. a návštěvníci by nebyli nuceni se bránit agresivní reklamě, která někde překrývá vlastní obsah a nejde ji ani "odkliknout".

hodnocení

0x

Nainstalujte si rozšíření prohlížeče, které blokuje reklamy, např. AdBlock, uBlock, apod.

monca19*
hodnocení

Ten je na pocitaci naintalovany a nejde to, na notebooku to nainstalovane neni a stejny problem, tim to nebude

Myslíte? Já třeba na FB žádné reklamy nemám.

hodnocení

0x

Zkus sehnat někoho, kdo tomu rozumí. Ať ti to nastaví.

iz*
hodnocení

0x

Mončo, vzhledem k tomu, že to podle Vás nebude v nastavení AdBlocku, zřejmě máte nějaký zvláštní Facebook nebo AdBlock. Ani já na FB nemám žádné reklamy a příspěvky ve skupinách mohu normálně číst. Já navíc blokuji Facebook,net a fcbn v souboru hosts.

hodnocení

0x
Možná nastal čas života bez FB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]