Zdravím, Mohl by mi někdo doporučit program na přehrávání videa který bude umět posun třeba jen o vteřinu tam a zpět, o 5 vteřin tam a zpět, stejně tak o minutu a zároveň měl nějaký rychloposuv videa (abych viděl co se ve videu děje). Potřebuji to na zpracování statistik ze sportovního videa, takže potřebuji každou chvíli zastavovat, šoupat se tam zpět a pak třeba rychle dvě tři minuty zrychlit a takhle dokola a to stále abych na obraz viděl. Nejlépe aby program měl nějaké ovládací centrum někde dole na liště, aby se to ovládalo plynule a ne nějak složitě překlikavat do nastavení přehrávání apod Děkuji
díky za tip, vypadá solidně ale zrovna ten posun po vteřině mě tam chybí fakt hodně, aktuálně to mám v flowplayer který má všechny ty posuny hezky na jedno kliknutí, ale chybí mi tam nejvíc ten ryhloposuv přímo v obraze.
qwert
Velikost skoku si můžeš nastavit libovolně. Máš tam čtyři různé posuny, na jaká čísla je nastavíš, to je na tobě.
To není teda, vlc to možná umí ale primárně ani náhodou není určený na co to potřebuji, po vterine to umí zastavit prakticky každý přehrávač když budu mackat play pause...A jestli se smíříš s tím že něco jde dělat extra složitě a nemusí to tak být, tak prosím . Jak říkám flowplayer na ty posuny krátký ideální,škoda toho rychhloposuvu v obraze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.