Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Zajímalo by mě k čemu je dole na PC na hlavní liště čtvrtá ikonka zleva. Před průzkumníkem souborů.
Když na tu čtvrtou ikonku kliknu P nebo L tlačítkem myší, tak se nic neděje a také nic se neukazuje.
Není vůbec aktivní. Nebo by se mohla nějak smazat? A jak, když nereaguje na kliknutí?
Tak bych měl dotaz : k čemu tedy je? Nebo se má nějak aktivovat?
Mám WIN 10, Firefox. Stolní počítač.
Děkuji za info.
Dal bych krk na to, že ta ikona patří k "Classic Start 8 Application"
Funkcí tohoto softu bylo do win 8 dodat "Start tlačítko", které M$ chytře odstranil.
Podobnost Vaší ikony s ikonou z Win 7 je čistě náhodná
Dobrý den, nemám OS WIN-10, ale já bych zkusil klepnout někam do prostoru hlavního panelu pravým "myšítkem" a v nabídce, která vyskočí, by mohlo být něco o odemknutí hlavního panelu (a to učinit). Potom by ikonky měly jít po panelu posouvat a možná i po kliknutí pravým myšítkem na tu ikonku bude nabídka odstranit z panelu. Zdravím!
Nezobrazí se žádná aplikace na najetí kurzorem na ikonku. Ta ikonka tam je myslím že od změny WIN 8 na WIN 10. Což již je nějaký rok. Restartoval jsem PC několikrát - z jiného důvodu - a ikonka se vždy stejně objeví se všemi ostatními.
Kdyby nebyla k ničemu, tak by se mohla odstranit, ale nevím jak. Možná někde v nastavení. Ale jsem jen trochu lepší uživatel, tak nevím o tom nic. S návodem bych to jistě zvládl. Ale že by tam byla jen tak? To je divné, proto se ptám.
Teprve dnes jsem náhodou zjišťoval co ta ikonka tam vlastně dělá. Ty ikonky dole moc nepoužívám.
Jak píše kolega @lobo... bude to ten "Classic Start 8 Application" Najděte si ho v seznamu programů a odinstalujte.
V nápovědách jsem nikde nic zatím nenašel.
Classic Start 8 Application - takový program jsem také nenašel
@Misa503, jak "byla ikonka odstraněna z programu"? Někomu se stejným problémem by se to mohlo hodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.