Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heidenhain manuál

Od: radoss® odpovědí: 4 změna:
Dobry den, dostal se mi pod ruku soustruh na kterem je nahraný system heidenhain plus M.
.
Na strankach vyrobce jsem k tomuto systemu nasel manuál, ale pouze v angličtině nebo němčině. Nema tu nekdo nahodou nejakou českou kopii?
.
Díky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, který typ máte... zkuste vybrat, případně odtajněte typ CNC..tady třeba 640 ve slovenštině

doplněno 13.02.19 21:10:

INDÚSTRIAS ROMI S.A.

Rod. SP 304, km 141,5 - Santa Bárbara d’Oeste, SP - Brasil - CEP 13459-057Phone: +55 19 3455-9000 - Email: contato@romi.com odsud ROMI SA je brazilský výrobce, značka; tak jako třeba CITIZEN, YASDA, SNK, NIIGATA, HARDINGE...zkuste nají štítek s typem stroje...software uvádíte...podle typu půjde snadněji najít "čitelný"návod

doplněno 13.02.19 22:20:

Vypadá to, že 420Z používá Heidenhaim Manual Plus 4110 Control; vyrábějí Němci (v kooperaci s ROMI?). Tady prozatím manuál v polském /... (Pobierz dokument pdf 1,96MB). Zde Bakalářská práce na 4110; i ve vašem odkazu o řádek níže ManualPlus 4110 je v češtině..podívejte, prozkoumejte...

hodnocení

Značka stroje je ROMI. A ten system je jednoduse heidenhain plus M. Na odkazy co jste poslal jsem se koukal uz driv. Samotny google o tomto typu moc nevi. Na strankach vyrobce heidenhain.cz/... je k tomuto typu manuál kdyz rozkliknete dole filebase -> cnc controls -> others . Manual plus M. Ale ne v češtině :(
hodnocení

No štítek jsem primo nenasel ale podle znacky to je romi 420 z.
Heidenhain manuál
13.02.19 21:18
hodnocení

Heidenhain manuál #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]