Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabezpečení certifikátem

Od: ovi* odpovědí: 4 změna:

Nevím, jestli můj dotaz patří do tohoto vlákna, ale zkusím štěstí.
V zaměstnání využívám možnost prohlížení určité zabezpečené stránky certifikátem. Abych mohl tuto stránku navštěvovat i z domova, přeposlal jsem si certifikát na domácí PC a několik měsíců jsem měl přístup i domova. Potom jsem musel nechat přeinstalovat operační systém ( za stajný ) a na stránky se nemohu přihlásit. Znovu jsem si domů přeposlal z práce certifiká, který tam funguje bez problémů, ale výsledek doma je takový,, že po pokusu o připojení PC píše oznámení, že je požadovaný dokument nedostupný (Access Denied) - není zadána cesta.
Jak mám správně zprovoznit certifikát, někde asi dělám chybu
Promiňte, že jsem se tak rozepsal, ale chtěl jsem objasnit svůj problém.
Moc děkuji za jakoukoliv radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Takhle čistě teoreticky se radí dost blbě. Problém může být v tom že máte starý certifikát, může být špatně (tedy vůbec) nainstalovaný. Přístup na tu stránku nemusí být jen přes certifikát,ale ještě třebas určitou IP (rozsah), nebo se do té sítě vůbec nedostaneš...

Dokument nedostupný (access denied) neni zadána cesta to celé ti to napíše? Napiš to celé :)

ovi*
hodnocení

Píše tento nápis. Ale podotýkám, že s tímto a ne jiným certifikátem pracuju v práci Před 2 hodinama jsem na stránkách byl přihlášený. Spíš ho vkládám asi nějak špatně.

Přístup k dokumentu byl strornován z důvodu nedostatečných přístupových práv.Pokud jste přesvědčeni, že se jedná o chybu, kontaktujte správce vzdáleného serveru.

Zabezpečení certifikátem

Nevim jak ma firefox certifikaty,ale schvalne kouknete co je v ovladacich panelech, moznosti internetu, obsah, certifikaty. Pripadne to naimportuj rovnou tam,ale co vim tak mi vzdy stacilo certifikat spustit...jo a zkus to v exploreru a uvidis co to provede...

ovi*

Samozřejmě jsem v nastavení prohlédl nainstalovaný cetrifikát, píše, že je v pořádku ( ale není nalezena cesta ). V IE je to stejné, samozřejmě jsem to zkoušel.

Takže tak *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]