Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox nenačte web, Secure Connection Failed

Od: jaromir83* odpovědí: 10 změna:

zdravím, po reinstalu win vista SP2 64bit a nainstalování firefoxu mě to nepustí na polovinu web stránek píše to

"Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.alza.cz. The OCSP response is not yet valid (contains a date in the future). Error code: SEC_ERROR_OCSP_FUTURE_RESPONSE"

nevíte někdo prosím co s tím? něco vypnout v start/msconfig? díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a nechce to náhodou HTTPS místo HTTP?

jaromir83*
hodnocení

i když zadám HTTPS místo HTTP tak to nejde

111®
hodnocení

0x

no jenže na to se musí nastavit prohlížeč, nenabízí nějaké řešení? jsem ty stránky musel dát do výjimek ...

jaromir83*
hodnocení

-learn more support.mozilla.org/...

-try again (jen refreshne web, nic)

-report

tomas11*
hodnocení

0x

Po reinstalu jsou stažené všechny aktualizace?

tomas11*

vydržet - vyhledávání aktualizací může trvat pěkně dlouho a na několikrát protože asi na sebe navazují.Pokud si vzpomínám tak mne to po instalaci také nechtělo nikam pustit .Jsou tu fundovanější rádci tak se někdo snad ozve.Zdar.

jaromir83*
hodnocení

SP2 jsem nainstaloval, ostatní aktualizace spustím jak prosím? díky

doplněno 12.02.19 19:20:

jo tady, window update, píše Vyhledávání aktualizací už čtvrt hodiny a nic. manuálně to nejde odněkud stáhnout?

still10k*
hodnocení

0x
Máte správně nastavený systémový čas?

jaromir83*
hodnocení

syst. čas vpravo dole na ploše? ano. aktivoval jsem visty, nepomohlo, win update vyhledává vyhledává aktualizace, po chvíli napíše chyba Kód C8000266

doplněno 13.02.19 06:58:

visty mám 64bit, firefox 32bit, odkud stáhnu prosím instalačku firefox 64bit? na mozilla.org/... mě to nepustí, reupload někdo někam pls? díky

doplněno 13.02.19 07:39:

jo tak jsem ještě upravil ten syst. čas a vypadá to že to je spravené, DÍKY!

still10k*
13.02.19 08:33

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]