Nejste přihlášen/a.
zdravím, mám 2 grafiky GTX970 a chci je zapojit jako SLI, 2 sloty na MoBo mám. je potřeba je propojit pomocí kabelu/součástky "SLI bridge"? jaký SLI bridge koupit (nejlépe aby výhledově uměl projit i 2 grafiky GTX980Ti)? nezávisí to na MoBo? nějaký návod jak to zapojit prosím? díky
konkrétně 2x GTX970 G1 (pokud hraje konkrétní typ GTX970 roli). na G1 grafikách jsou 3 výčnělky v té oblasti SLI bridge, na který přesně to pak mám napojit prosím? díky
ne, od MoBo nemám SLI bridge. jakýkoliv (nejlépe dlouhý, ohebný) bridge můžu teda kupit a bude to fungovat?
No... pokud vím, tak SLI bridge jsem nikdy neviděl ani dlouhý, natožpak ohebný. Vždy byl pevný a velký tak, aby karty byly přesně nad sebou.
Jinak samozřejmě potřebujete SLI bridge pro grafiky řady 9.
Zkuste mrknout tady: heureka.cz/...
takhle tam jsou 2 GPU
tu červenou vzdálenost teda změřit pro výběr SLI bridge?
(OT: možno ustřihnout kus plechu u větráku spodní karty abych se výhledově dostal i k třem USB co jsou pod ní nebo to je úplná blbost?)
jestli MoBo podporuje si nejsem jisty, ted jsem je propojil SLI brigem a ani v speccy mi to neukaze 2 karty i.postimg.cc/... ani v ovladaci NVidia v353.62 nemam tu SLI moznost jako tady na videu
co presne za ovladac pro GTX970 SLI, win 7 64bit? zkusim reinstal nejnovejsi ovladac no
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.