Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam internetu reklama

Od: flassak odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Jsem důchodce 80 let a mám zahlcen PC reklamou Seznamu. Když jsem tam naopsal p. Urbanová mě odvětila "žese musí něčím živit". Ať jdou kopat uhlí. Já si platim internet a nepřeji si být optěžován stupidní opakovanou reklamou a aby mě někdo sledoval na PC. Prosím o pomoc jak se toho zbavit, nebo co mám dělat. Za pomoc,či radu Vám děkuje Flassak Prace Brno-venkov

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, zřejmě používáte prohlížeč od Seznamu. No, tak místo něho používejte jiný (např. Firefox či Google Chrome), věnujte po instalaci pozornost jeho nastavení (blokace reklam či odepření sledování) a také prohlížeč pravidelně čistěte (cookies a mezipaměť). Na stránky Seznam vůbec nemusíte chodit - nic tak úžasného tam není a pro vyhledávání je stejně lepší Google. Zdravím!

hodnocení

1x

Za internet sice platíte, ale služby seznamu máte zdarma. Proto vydělávají zobrazováním reklam. Nepřijde mi, že by na Seznamu byly nějaké přehnané či agresivní reklamy. Můžete si je zablokovat doplňkem Adblock, který lze doinstalovat jako rozšíření do většiny dnes používaných internetových prohlížečů. Prohlížeč Opera jej obsahuje již od výroby.

Je dost možné, že při blokování reklam vám budou stránky blokovat i nějaký obsah, který chcete vidět, aby se bránily před uživateli, kteří reklamy blokují.

flassak
hodnocení

Dobrý den. Děkuji za radu, ta Vaše je roumná, ale moc mě neníplatná. Přece naručování soukromí je trestné. Tak co mě tady lezou do PC. Jsem starý prdola, ale ve svých věcech chci mít pořádek. Děkuji. Flass.

A jak přesně vám lezou do PC? Musíte svůj problém pořádně popsat, pokud očekáváte pořádnou radu.

iz*

@Flassak > Ale oni Vám do PC nelezou, ta reklama je na jejich webu. Pokud ji nechcete vidět, musíte nějaké opatření (např. nainstalovat zmíněný AdBlock) přijmout/udělat Vy. (Prohlížeč je "z výroby" nastaven tak, aby zobrazil na webové stránce všechno, co na ní je.)

hodnocení

0x

V učeně PC jsme seděly vedle sebe 3 babky. Než začala hodina, brouzdaly jsme po netu. Pak už, po celou dobu, každé z nás se zobrazovaly ty reklamy, které jsme otevřely na začátku. :-D Řekněte někomu z mladých, ať vám ty reklamy vypne. Jde to, ale já poradit neumím.:-D Jestli to někdo udělá odtud, nemůže napsat 2 naznámá slova, ale musí hodně polopatysticky. Navíc, pomůže hodně lidí, kteří se v tom plácají jako my dva. Předem děkujeme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]