Nejste přihlášen/a.
Zdravím,poslal jsem foto na web a bylo mi sděleno,že mám vynechat na začátku a na konci /imgur/.. Zkusil jsem to a nejde mi to.. Neumím english,ale najel jsem na get share links share link a najel nalevo dole /img/fotka/img/.. Zdárně to pošlu,ale admin webu zuří,že to musí nějak ručně zadávat,bych vynechal nějaké /img/ a když to zkouším,tak mi to nejde..Díky za radu předem.
K fotce je potřeba se proklikat a nechat systém (míním ten webový) si ten obrázek stáhnout. Žádné "imgur" ani "img" se do formuláře nepíše. Jen si ohlídejte, jestli máte obrázek ve správném formátu. Do internetu je nejlepší nahrávat obrázky ve formátu JPG.
Můžete sem dát odkaz na web, kam se Vám nedaří vložit obrázek?
Vše se daří dám obrázek a pošlu na web tam se objeví,ale admin hartusí že to musí upravovat imgur.com/...
Dobrý den, nejdříve se podivím, proč si pro vkládání obrázků volíte registraci na webu, který je v angličtině, když tento jazyk neovládáte (tak si ani nepřečtete podmínky webu či nápovědu nebo správně nepochopíte vzkaz od admina). Když se dívám na tam již vložené statické obrázky, tak ve velikosti zřejmě problém nebude (jsou dost velké) a jejich koncovka je JPG. Možná je problém v českém názvu obrázku, který tam chcete vložit a systém webu má problém s rozpoznáním znaků - např. "přírodní.jpg"by bylo lepší přejmenovat před uploadem na "prirodni.jpg"(nebo místo písmen volte číslice např. "001.jpg"). A zkuste si upload obrázku viz odkaz, jestli se to povede (nezkoušel jsem to). Zdravím!
Mně se podařilo obrázek z PC vložit normálně > imgur.com/...
Možná, že se tam tazatel pokouší vložit jiný formát, nebo nepoužívá tlačítko "Browse", ale pokouší se tam obrázek vložit jinak. Možná nezadává správně adresu obrázku z webu...
iz - no, vidíte, že je to snadné a bez registrace (a i formát PNG), resp. stejné jako na jiných webech (já jsem to nezkoušel, ale tušil jsem to). Jenže, tazatel tam má vytvořený svůj profil (vložil tady odkaz, který nemůže bez hesla a jeho mail. adresy fungovat) a až tam má nějaký problém - a já se tam registrovat nehodlám, tak dále neporadím (jen to vkládání bez registrace nebo to, co jsem již psal výše).
kabod - ten Váš "odkaz"nemůže fungovat, ale kde děláte chybu je záhadou (stejně, jako proč nepoužijete jen vložení obrázku bez registrace přes tlačítko Browse). A takto musí admin toho webu každý Váš odkaz upravovat, což ho hněte.
Tag [img]...[/img] je párový, to máte správně. Tento tag ale nelze použít na všech webech, záleží na tom, na jakém běží systému. Viděla jsem to na některých fórech, ale např. zde na Poraďte tento tag použít nelze.
Neměl byste takto nikam vkládat (linkovat) obrázky odjinud. Výjimkou by byl vlastní obrázek z vlastního webu.
Nechce se mi na ten web registrovat, abych se podívala na tamní rozhraní pro uživatele, ale podle mne i v něm bude obdoba tlačítka "Browse" > stačí na ně kliknout, vybrat z PC vlastní (!) obrázek a kliknout na OK > nepoužívat žádný tag, systém si to upraví sám.
@Ben s obrázky ve formátu PNG bývá potíž, pokud obsahují průhlednost.
Někdy je prohlížeče zvládnou načíst dobře, jindy se místo obrázku zobrazí černá plocha ve velikosti obrázku. Těžko se dá odhadnout, kdy to "projde" a kdy ne. Proto radši radím nahrávat obrázky ve formátu JPG.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.