Nejste přihlášen/a.
Zdar znalci, je toto dobry PC na doma? Na beznou praci, obcas neco zahraju (zas ne moc narocne hry). Tkanicky k tomu mam, monitor 4k taky .. Co si o tom zeleze myslite? Je cena dobra? ...pobezi na nem fedora nebo debian
Mimochodem, porovnavam PC a chci se zeptat, co je to za moda i3, i5 a dokonce i i7 dvoujadrove? Proc to?
Diky
Nene
1x
0x
Operační systém: Není
HDD (SSD): Není
RAM paměť: Není
To vše musíš dokoupit. Co ještě potřebuješ vědět?
Jinak i já mám i3-2100 dvoujádro s HT, tedy se chová jako čtyřjádro. Obdobně je tomu u i5 a i7 starších řad, ale i u některých novějších.
Druhý odkaz to samé ...
doplněno 06.02.19 21:04:
A RAMky máš DDR4? A HDD SATA? Protože jestli to máš ze starších PC, nejspíš to bude nepoužitelné.
0x
Jako základ pro domácí PC to určitě může stačit... Jen nezapomeňte, že to nemá RAM ani DISK. A stejně si na tom moc nezahrajete, protože to má jen integrovanou grafiku v procesoru.
0x
ruzovka.cz/...
0x
Za stejné peníze dostanete koupit notebook. Ten jsem, od rodiny, dostala já. Použila jsem to, co už jsem měla - myš, klávesnici, displej a sluchátka. Mám všechno na stole a v šuplíku, kam patří klávesnice, mám notebook. Když ho zapínám, šuplík povytáhnu, notebook otev0řu, abych dosáhla na tlačítko. Když potřebuji, všechno vytáhám a vezmu si ho kam chci.
Jsem nesmírně spokojená.
Notebook uz nechci. Trpi to, protoze je vse "nanahnano" do maleho prostoru. Notebook jsem mel stejne v supliku a pouzival kvalitnejsi externi periferie, tudiz jsem ten kram ani nevytahoval. Pak po sedmi letech posel.. ![]()
Nasel jsem ve zdrojove casti vypalen B065-H, zvazoval jsem zda ho mam spravovat ci ne, protoze je tam jeste dobra a slusna i5, pak jsem to zavrhl a propustim ho do "kremikoveho" nebicka
![]()
Diky za typ na novy NTB, ale uz fakt nechci... ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.