Nejste přihlášen/a.
Zdar znalci, je toto dobry PC na doma? Na beznou praci, obcas neco zahraju (zas ne moc narocne hry). Tkanicky k tomu mam, monitor 4k taky .. Co si o tom zeleze myslite? Je cena dobra? ...pobezi na nem fedora nebo debian
Mimochodem, porovnavam PC a chci se zeptat, co je to za moda i3, i5 a dokonce i i7 dvoujadrove? Proc to?
Diky
Nene
Operační systém: Není
HDD (SSD): Není
RAM paměť: Není
To vše musíš dokoupit. Co ještě potřebuješ vědět?
Jinak i já mám i3-2100 dvoujádro s HT, tedy se chová jako čtyřjádro. Obdobně je tomu u i5 a i7 starších řad, ale i u některých novějších.
Druhý odkaz to samé ...
A RAMky máš DDR4? A HDD SATA? Protože jestli to máš ze starších PC, nejspíš to bude nepoužitelné.
Jako základ pro domácí PC to určitě může stačit... Jen nezapomeňte, že to nemá RAM ani DISK. A stejně si na tom moc nezahrajete, protože to má jen integrovanou grafiku v procesoru.
Za stejné peníze dostanete koupit notebook. Ten jsem, od rodiny, dostala já. Použila jsem to, co už jsem měla - myš, klávesnici, displej a sluchátka. Mám všechno na stole a v šuplíku, kam patří klávesnice, mám notebook. Když ho zapínám, šuplík povytáhnu, notebook otev0řu, abych dosáhla na tlačítko. Když potřebuji, všechno vytáhám a vezmu si ho kam chci. Jsem nesmírně spokojená.
Notebook uz nechci. Trpi to, protoze je vse "nanahnano" do maleho prostoru. Notebook jsem mel stejne v supliku a pouzival kvalitnejsi externi periferie, tudiz jsem ten kram ani nevytahoval. Pak po sedmi letech posel..
Nasel jsem ve zdrojove casti vypalen B065-H, zvazoval jsem zda ho mam spravovat ci ne, protoze je tam jeste dobra a slusna i5, pak jsem to zavrhl a propustim ho do "kremikoveho" nebicka
Diky za typ na novy NTB, ale uz fakt nechci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.