Nejste přihlášen/a.
Potreboval bych pripojit 2 ADSL routery k 1 telefonni zasuvce, ale nevim jestli to jde. Po zapojeni druheho modemu za splitter neni dsl signal, mozna by stacila rozdvojka, ale nejsem si jisty jestli ano. Mame rozlehly dum a potrebujeme se strycem kazdy vlastni modem(router). Diky za pripadnou radu.
pokud jde o dve cisla, tak at s tim pomuze poskytovatel. spise si myslim, ze na jednu koncovou linku dve zarizeni nezapojis (aspon ne sam). pokud jedno cislo a chces si to jen rozdelit, tak to urcite pujde, jedna se o normalni routovani v siti. jak zapojit dva routery za sebe se tu resilo nekolikrat. s cim konkretne potrebujes pomoct?
No jde mi o to, ze strejda ma 2 pocitace pripojene za ADSL routerem, ja se ted nastehoval zpet domu a taky mam 2 pocitace a svuj ADSL router, chceme byt pripojeni oba, ale nechceme zbytecne tahat sitove kabely mezi sebou. Zkusil jsem i pripojeni pres wifi router ASUS WL-520GC na ADSL router, ale nejde mi to, nejsem si jisty jestli je schopny byt pripojeny jako client pres wifi. Spatne se mi to na netu hleda ted, protoze jsem pripojeny jen pres mobil.
No tak dej router tam co jsi chtel rozdvojku a táhni jeden kabel k tobe a druhý tam co jsi chtel druhe umisteni a na obou mistech dej switche, ty obyc stoji par korun a na net v pohode staci... Nevim proc sasis 2 rouery za sebe, to se ti bude blbe nastavovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.