Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,používám program na blokování reklam AdBlockPlus jelikož ty reklamy jsou kolikrát fakt otravný..funguje dobře a neomezuje mě na stránkách kam chodím.Ale bohužel jedna vyjímka...
Mám oblíbené stránky sport247.live/... kde jsou linky na všemožné sportovní přenosy.Tyhle stránky si žádají Ad Block vypnout což jsem tedy provedl.Když se klikne na nějaký zápas tak se zobrazí link a na ten když kliknu pro spuštění přenosu tak ten se otevře ALE v novém okně(např. dnes realstream.pw/... kde se to po pár vteřinách vypne a vyskočí sdělení že POUŽÍVÁM AdBlock a abych ho vypl...ale já nevím kde,nenašel sem možnost.
Rád bych věděl co s tím,přenosy na těhle stránkách jsou velmi kvalitní a lepší těžko najdu.A pokaždé odinstalobat blocker když se na něco chci dívat mě nebaví...
V prohlížeči Maxthon lze AdBlock vypnout kdykoliv jednoduše; uvedenou stránku (tu 1.) jsem teď zkoušel, a jede, díky za ten link, budu taky používat.
Na vrchnej lište prehliadača Chrome by mala byť ikonka AdBlokera. Tam ho jednoducho vypnete pre danú stránku na ktorej práve ste. Tak isto aj znova zapnete. Vypnutie a zapnutie nemá vplyv na ostatné stránky.
No právě. Nemá vliv na ostatní stránky. Jenže přenos se zapne na nové stránce s aktivním Adblockem. Ted jde sice vypnout volbou na pravém myšítku, ovšem to je už pozdě. Za chvili stejně vyskočí hláška o aktivním AdBlocku.
Pomoc je jednoduchá. U mě teda funguje. Platí to pro klasický AdBlock, ale přepokládám, že ostatní verze to budou mít podobně.
Klikněte na ikonu AdBlocku a vyberte možnost "Pozastavit na všech stránkách" Pak nebude aktivní ani na té stránce co se vám otevře z odkazu. No a po skončení přenosu si zase AdBlock zapnete volbou "Pokračovat v blokování reklam"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.