Nejste přihlášen/a.
Třeba by pomohlo odstranit ovladač řadiče. Notebook restartovat. Nadetekuje se nový hardware, ovladač se opět zavede.
A možná se mechanika opět ukáže
hmm, mozna. spis bych rekl ze ne. jestli neco delal v biosu, tak si ji tam pravdepodobne vypnul. nevim, jaky ma notebook, jaky ma bios, takze nejlepsi bude, kdyz bios zresetuje do zakladniho nastaveni.
Prosím, mohl bys nám napsat, jakým způsobem došlo k vyřešení? Může to být vodítkem pro další uživatele, kteří mají stejný problém. Děkujeme
taky mi zmizela mechanika, ale nic jsem v biosu nevypínal, kde se to tam dá aktivovat...já se tam díval a nic mi tam nic neříká...
ne, mám tu jen hadr...chvili mi jela mechanika, když jsem spustil virtuální disk a pak ve správci zařízní dal příkaz vyhledat změny hardware...tak v tu chvili se mi objevila, ale jen přehrála co je na dvd, vypalovat mi nechtěla a po restartu už se mi zas neukazala a už ani když aktivuju virtuální disk, tak se mi to pomocí správce nedá rozjet...možná nekdy sem tam se mi to povede...ale nevim co to teda je, že jede kdy chce...asi nejaka chyba systemu nebo nevim no
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.