Nejste přihlášen/a.
zdravím,
má tu někdo dobrou zkušenost s nějakou opravnou notebooků (konkrétně Acer)? Jde mi o odbornost a hlavně také o poctivost. Mám totiž zkušenost, že opravny kvůli co největšímu výdělku o závadách lžou! Děkuji.
Nevím, zda pravidla dovolují jmenovat, ale je to i zbytečné. Google poradí...
Je v republice několik firem (jedna v Ostravě, další tuším v Plzni, další možná i jinde). Jsou to firmy s celostátní působností a vlastní kurýrní službou. Při zadání požadavku na opravu velmi často odhadnou cenu opravy (nebo ji za nějakých podmínek zjistí zdarma) a pak se můžeš rozhodnout zda do toho půjdeš nebo ne. Co mám zkušenosti tak jsou schopny i skutečně opravit, nejenom vyměnit půlku notebooku za nový.
Běžné, i značkové, servisy většinou jen vyměňují díly které se vyměnit dají a nedokéží opravovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.