Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mám málo FPSek ve hrách?

Od: kamil22 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den pořad mi nejde do hlavy to že hraju metro last night a není to jen u téhle hry ale u všech mám nějak podezdřelé malé fpska dival jsem se na test gtx 1060 3Gb i5 3450 a typek měl nějakych 120fpsna ultra sem tam to kleslo na 100 minimalně . a ja mam stejný procesor ale lepší grafiku 1070 s 8 gb :) 16gb ddr4 muže mi to někdo vysvětlil proč mam 60 a min 45? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zita
hodnocení

0x
Větší velikost/rozlišení monitoru

adamkratochvil*
hodnocení

0x

Ale 60™ FPS je dost! *hej**smich**hej**ua*:-P *palec* *houpy*

fishmancz
hodnocení

0x

A nemáš náhodou zaplou vertikální synchronizaci?

hodnocení

0x

Dobrý...

to že máte lepší grafiku a stejný procesor neznamená, že máte stejné počítače. Jednak může "týpek" kecat o svých komponentech aby naštval lidi co jsou na tom podobně. A pak také není informace o tom, kolik má on paměti a jak má taktován procesor, paměti či grafiku.

A poměrně kardinální otázka... Vy dokážete rozlišit rozdíl mezi 120 a 60 FPS (tedy kromě ukazatele v rohu obrazovky)? Lidské oko vnímá přibližně 30 snímků za sekundu, takže cokoliv nad toto číslo je stejně rychlé jako těch 30. Vyšší rychlosti záznamu se používají k tomu, aby se dal záznam plynule přehrávat ve zpomaleném režimu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]