Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseklá kazeta vhs

Od: janz odpovědí: 4 změna:
Pře­to­čil jsem si ja­zw­tu VHS na za­čá­tek, když jsem při­šel a chtěl ji vy­n­dat, zů­sta­la tam a šra­mo­ti­lo to ja­ko vy­mo­ta­ná pás­ka, ne­vím co s tím o ka­ze­tu mi nejde stej­ně na ní by­ly na­hra­né jen zprá­vy, ale jde mi o vi­deo­re­kor­dé­ru.
Pře­dem dě­ku­ji za od­po­vě­dě.
Snad to po­je­de.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
To musíš sundat kryt aby jsi se dostal dovnitř a opatrně vytahat.

hodnocení

1x

Sundejte horní kryt videorekordéru a opatrně vytahejte namotaný pásek z páskové dráhy. Poté by měla kazeta po stisku příslušného tlačítka normálně vyjet. Jen musíte za kazetou opět opatrně vytáhnout ten pásek, který vám zůstal ve videu.

hodnocení

0x

Ze zkušenosti vím, že pokud se podaří pásek vyjmout, bývá tak zmačkaný, že už je daný úsek k nepotřebě.

ivanh*

Nejen úsek, ale prakticky celá kazeta. Slapka může v budoucnu štípnout hlavy.

Je-li obsah nenahraditelný, zkopírovat na nepoškozenou kazetu (a stím, že kvalifta bude samozřejmě horší) a původní kazetu vyhodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]