Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PowerPoint - jak připojit zvuk při posílání

Od: kled* odpovědí: 9 změna:

Jak to mám udělat,aby při poslání *.pps e-mailem,se přenesl i připojený zvuk ze souboru na harddisku? Díky KLED

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Nevím, ale když dostanu nebo stáhnu prezentaci pps, zvukový soubor je součástí prezentace. Když si příponu změním na ppt a uložím prezentaci jako html soubor, ve složce je vždy s obrázky i zvukový soubor

troja*
hodnocení

1x

V příspěvku, na který dávám odkaz, je podle mne správné řešení v poslední odpovědi od XxX (Kastelán):

jnp.zive.cz/...

doplněno 09.01.09 18:59:

správně se jedná o odpověď : Anonymní čtenář 80.83.69.110 | 16. 5. 2007 19:52 . Je to kopie originálu, který byl zřejmě vytvořen před změnou vzhledu JNP.

hodnocení

0x

Ja tomu teda moc nerozumim, ale co ten zvukovy soubor pripojit k e-mailu taky.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

prosím upřesněte: jde o Vámi vytvořenou prezentaci? v jakém formátu jste vložil zvuk?

sondaw*

Není to moje prezentace, ale mám prezentací asi 3GB a když zkusím jakoukoliv, zvuk je součástí složky s obrázky a ostatními soubory a je ve formátu wav.

Stáhni si nějakou prezentaci, změň příponu, ulož jako html a podívej se, co složka všechno obsahuje

pravdomluvny*

To sondaw: To byl dotaz na tazatele, ne na Tebe. Jde zřejmě o nějakou chybu při vytváření nebo ukládání prezentace.

kled*
hodnocení

No,je to tak,že udělám prezentaci fotografií a z nějakého souboru v mp3 v počítači k tomu dám hudbu.V počítači to funguje ,ale u adresáta e-mailu už ne. kled

doplněno 10.01.09 12:48:

Není to hudba z galerie médií.

pravdomluvny*

Prostuduj si ten návod, který je na adrese co Ti poslal troja, tam je to podrobně popsané. Byl bych Ti ho doporučil také, ale předešel mě. :) Zvuk musí být ve formátu .wav

vimto

hudbu musíš vkladat ve wave-jinak to nejde!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]