Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Právě teď Facebook používat nemůžete

Od: charger® odpovědí: 13 změna:
Ahoj chtěl jsem se přihlásit do pubg mobile a Facebook po me chtěl profilovku tak jsem si ji tam dal a teď to pise ze prověřují moji profilovku tohle vážně Facebook dela? Nedovolí mi se to přihlásit
Právě teď Facebook používat nemůžete

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi ano, píší, že je to právě proto, aby ochránili Vás. Tak vydržte.

hodnocení

je druhy den stale facebook kontroluje moji fotku profilovou? jako co toje? pred rokem jsem si mohl menit profilovky jak jsem chtel a ted cekam dva dny na nejaky overovani profilovky? to je pěkna diskriminace

druhy den stale facebook kontroluje moji fotku profilovou? jako co toje? **Vy to nechápete? Kontrolují Vaší fotku, zdali je to OK. To nedělá automat, ale člověk, kterých je teď málo, páč jsou nemoci.

pred rokem jsem si mohl menit ** a před více lety jste nemohl ani to.

to je pěkna diskriminace**To snad přeháníte, nebo nevíte, co to slovo znamená.
To chce klid, vzít si knihu a přečíst si třeba Honzíkovu cestu.

jurajjuraj*
hodnocení

1x

ono pokud to je nejaka aplikace patrici pod facebook tak si muzou urcovat pravidla jake chteji, vy je bud dodrzite anebo nemusite pouzivat jejich aplikace/programy/vyrobky

hm*
hodnocení

1x

A co se ti nezdá? FB si na svých stránkách může dělat, (skoro) co chce. Má právo tě tam třeba už vůbec nepustit.

hodnocení

0x

Nebo zkus žít bez FB. Jde to úplně snadno a jednoduše.

hodnocení

po 3 dnech mě povolily jit na facebook a to jsem si jen měnil profilovku , ze by vtom hralo to GDPR? nebo ja nvm ale nelibi se mi to

jenyk. Kdysi rozbíjeli lidé stroje,že jim berou práci. Jak se na to díváš dnes?

Jiříku, jak to souvisí s FB?

Popřemýšlej.

Nebo zkus žít bez FB. Jde to úplně snadno a jednoduše.

Však žiju bez FB a jde to snadno a jednoduše. Vůbec ho k životu nepotřebuji.
Ale uznávám, že mám kolem sebe nespočet závisláků, kteří bez ksichtoknihy nevykonají ani malou potřebu. Natož velkou.

jdukolem
hodnocení

0x

Z toho se může vyvinout nekonečný serial,viz třeba třetí odkaz

google.cz/...

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Bohužel tohle je velmi naivní přístup. FB je firma která vydělává na cílené reklamě v souvislosti se shromažďováním dat o uživatelích. Mají natolik významnou návštěvnost, že jednotlivý uživatel pro ně nemá prakticky hodnotu. Tedy FB si může dělat úplně cokoliv chce a pokud uzná v rámci marketingu za vhodné tak Vám může například zrušit účet a nemusí to ani zdůvodňovat. Zjednodušeně: Vy nemáte v souvislosti s používáním FB žádná práva, FB má v této souvislosti práva veškerá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]