Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistím kompatibilní RAM pro moji desku?

Od: dominik97® odpovědí: 7 změna:

Ahoj všem:) chci se zeptat, jak zjistím kompatibilní ram paměti pro moji desku? Koupil jsem 2x1gb i 2x2gb a všechny leží v šuplíku. Nejedou mi v jakékoliv kombinaci a to jak s těmi původními, tak samostatně. Za vaši pomoc, předem děkuji :)

Jak zjistím kompatibilní RAM pro moji desku?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Uveď typ desky a odpovím ti.

Tady najdeš, co potřebuješ.

doplněno 01.02.19 19:05:

@nonek: Děkuji za pochvalu i za bodíky*ua*

proč ne...za dobrou, fundovanou odpověď...v některých otázkách je jich žalostně málo, těch správných

hodnocení

2x

Dominiku, pokračuj v původní otázce...odpověď": najdi si svou desku a v jejím popisu jsou i odzkoušené paměti, jejich seznam... tady vše..od desky, procesoru, RAM...dej označení tvých RAM

satam byl rychlejší...výborně

hodnocení

V pc jsou 2gb DDR2-533 Kingston CL4

hodnocení

0x

Dominiku, dej sem typy těch koupených RAMek. Nejraději čitelně vyfoť jejich štítky a vlož fota do přílohy.

Popř. uveď i jejich zdroj (kde jsi je koupil) a ceny. Mám divné tušení.

doplněno 01.02.19 20:22:

Dominiku, dej sem typy těch koupených RAMek. Nejraději čitelně vyfoť jejich štítky a vlož fota do přílohy.

doplněno 01.02.19 20:44:

Takže jednoduše: Ani jedny nejsou v RAM support listu, tzn. podpora není zaručená. Jinak z vlastní zkušenosti už dlouho nepoužívám Zeppelin, málokdy se shodnou s MB a často vykazují vady. Ty Transcendy jsem ani nenašel, takže bůhví, jaké jsou to paměti.

Nezbyde ti, než zkusit sehnat RAMky ze support listu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]