Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna HP - chyby tiskové kazety

Od: dohnal* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám multifunkční tiskárnu HP office 1310.Po výměně tříbarevné kazety mi naskakuje hláška:chyby tiskové kazety.Zkoušel jsem přeinstalaci tískárny,zarovnání kazet,vypnutí a zapnutí tiskárny,očistění trysek vlhkým hadříkem,nechal jsem si přezkoušet černou kazetu(je v pořádku) ale tiskárna stále tvrdí chyba tiskové kazety.Poradte co s tím?

výtka
Upozornění od sys maverick 09. 01. 2009 10:39:20

Reaguj v původní otázce a nezakládej nové!

Od tazatele:

Dobrý den,reaguji na odpověď na můj dotaz.Provedl jsem vše cu jsem vypsal v minulém dotazu i vyčistil lihem kontakty na kazetě a tiskárně-jenže bez úspěchu.Stále to píše:chyba tiskové kazety

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Může být špatný přenos signálu mezi kontakty. Ta stará prázdná kazeta se stále hlásí? Opokud ano, může být chyba v té nové, nikoliv v tiskárně.

hodnocení

0x

No spis nez trysky bych ocistil kontaky a to jak na cartridge tak na tiskarne

hodnocení

0x

Tak ještě jednou co řikal Spider. Stará cartridge jede? Chyba může být v té nové

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]