Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čas a datum při stahování příloh

Od: ivanh* odpovědí: 3 změna:

Při stanování příloh z Gmailu, z některých webu a z externích zařízení (mobil) se mi mění atribut soubor - datum a čas. Namísto původního data a času vytvoření či změny se objeví datum a čas stažení, což je většinou velmi nepříjemné. Dřív to myslím nedělalo.

Lze nějak vyřešít? Díky

IH

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Těmto atributům se nedá věřit - nebo tedy dá. Však mají pravdu. Soubor ve vašem počítači vzniknul ve chvíli, kdy jste ho stáhnul. Pokud chcete vidět, kdy byl skutečně vytvořen, musíte se podívat do Podrobností viz obr.

Soubor stažen z netu, takže má všechny časy stejné, protože mi skutečně tento soubor vzniknul/změnil v onu chvíli 12.9.2018 ale když mrknu na podrobnosti, vidíte spoustu jiných datumů a časů...

Čas a datum při stahování příloh

ivanh*
hodnocení

Díky na odpověď. O tom samozřejmě vím, nicméně nijak mi to nepomůže, když potřebuji vyhledat či seřadit podle atributu date/time. A to je právě to, "oč tu běží".

P. S.: Mám navíc za to, že dříve tento problém nebyl - při stahování přílohy či souboru z webu tam bylo původní datum i čas (vytvoření i změny), přestože i v tomto případě soubor "vznikl" při stanování.

pi*
hodnocení

0x

Některé download manažery mají možnost zvolit zda datum/čas souboru ponechat původní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]