Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win 10 nefunguje zvuk

Od: torest odpovědí: 13 změna:
Ahoj z ničeho nic mi to hodilo bluescreen s nějakym errorem DRIVER po zapnutí PCmi prostě nefunguje zvuk mam tak křížek a píše to že tam nemam zapojení sluchatka i když mám zkoušel jsem vymazat i reinstalovat Realtek ale nic se nezměnilo

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

repráky jdiu? zkusit jiná sluchátka

torest
hodnocení

ano zkoušel jsem napojit repráky ale pořad to stejný zkoušim už hodinu stahovat jiný drivery ale nic nepomaha

torest
hodnocení

prostě cokoliv co napojím je prostě unplugged a píše to že neni nainstalovaný žadny vystupni zvuk zařízení

111®
hodnocení

0x

co říká správce zařízení, neříkal jsem připojit něco jiného , snad vám jde zvuk do monitoru , nebo jestli je to NB tak má repro vlastní..

torest
hodnocení

ctrlv.cz/... tady mate screenshot važne nevím co stím..

111®
hodnocení

0x

ve správci zařízení zvukovka je vidět? pokud ne tak to má za sebou a mol to být důvod modré smrti

torest
hodnocení

neukazuje zak. deska je uplně nová :/

111®
hodnocení

0x

reklamovat

torest
hodnocení

proč tam vubec píše HDMI když to nemam přes HDMI

111®
hodnocení

0x

co to ukazuje na oušku ZVUKY?

torest
hodnocení

111®
hodnocení

0x

když není nic vidět ve správci zařízení pod zvukové vstupy a výstupy tak je to v čudu to je jasný

hodnocení

0x

z ničehonic nebo po taktování grafiky? .-)

doplněno 31.01.19 11:55:

někdy stačí i jen nové ovladače pro grafiku a "odstřihnou"zvuk. Tomu by odpovídala i ta zmínka o HDMI viz

chip.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]