Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba na Aliexpresu

Od: zolik® odpovědí: 7 změna:

Aliexpres chyba. Prosím, mohl by mi někdo poradit s tímto problémem na obrázku? Zobrazuje se u všech položek po kliknutí ať jsem přihlášen nebo odhlášen a i když web si otevřu z jiného počítače. Počítač zkontrolován antivirem Eset Nod antivirus placený.Router přeinstalovaný změněné heslo..Děkuji

Chyba na Aliexpresu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tipnul bych si, že to dělá některé z rozšíření ve vašem prohlížeči. Zkuste je třeba metodou pokus-omyl postupně deaktivovat a uvidíte.

joudic*
hodnocení

2x
To je roboticky preklad.. Nepouzivejte Ali v cestine... Je to proste tlacitko pro nahlaseni produktu
hodnocení

Když na to tlačítko kliknu tak se mi otevře Aliexpres service. Změnit heslo,co dělat když zboži dojde poškozené atd...Kliknout na něj mě nenapadlo. Dík za rady.

hodnocení

0x

A tobě není divné, že ti stránka, která je celá v angličtině píše zprávu v češtině?

Podle mne máš zapnutý nějaký překladač a ten ti tam vypisuje zprávu.

hodnocení

Divné mi to neni ten obchod má i svůj přkladač. Objevuje se to když na položku najedu kurzorem myši.

Chyba na Aliexpresu #2

hodnocení

0x

Zoliku, tak bude chyba někde jinde. Sama jsem si schválně rozklikla oba předměty které uvádíte a klidně si je mohu objednat. Žádné upozornění na podvod se mi u ničeho neobjevuje. Dokonce jsem Vám zde přeposlala z mého prohlížeče links, ale nakonec jsem ho nechala vymazat, protože se mi tam u něho objevila i moje adresa. Na Aliexpress kupuji stále a ještě jsem se s ničím podobným nikdy nesetkala. Je to divné. Věřím Vám, vidím to, ale jak je to možné, to nevím. Až na to přijdete, tak to sem napište. Zajímalo by mne to.

hodnocení

0x

Zrušte si nahoře překládání pomocí google překladače. Jsou prostě prvky, které překladač neumí správně zobrazit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]