Nejste přihlášen/a.
Dobrý děn, prajem, mám problém s novým NTB, zapněm si dajakú hru, a na ntb klávesnici stlačím F11 pre Full Screen, ale windows to nězaznamená a myslí si, že chcem napríklad hlas + vietě ako mátě na F1 či F2 obrázok takého obrázku napr. dole hlas a vobec hlas. tak to mi to robí lenže to mi něvadí, ale v hrách ano, ani F3 ( pre zobrazeni fps ) něrobí svoj účol vo hre a to mam v con. settingu nastaveno na tuto klávesu, samozrejme keĎ zapojím klávesnicu inú tak to idě, lenže me vadí to použivat bo monitor ntb je moc Ďaleko, čiže je problém v pc či v ntb klávesnici. Ďakujem
Problém je v nastavení klávesových zkratek. V BIOSU máte pravděpodobně nastaveno, že F klávesy fungují jako "hotkeys", a jako F klávesy se chovají jen se stisknutým tačítkem Fn.
Zkuste zmáčknou místo F1 kombinaci Fn+F1 a mělo by to fungovat.
ThinkPad a dál? Nemáte zapnutou numerickou klávesnici přes běžné klávesy? Když prozradíte přesný typ, nemusíme se takhle hloupě ptát na každou blbost, protože si tyhle informace najdeme na netu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.