Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dnes jsem byl upozorněn na to, že mi za několik dnů končí licence na Avast Free Antivirus. Já jsem byl dosud přesvědčen, že se jedná o bezplatný program. Místo toho mi nabízejí Internet Security na dva roky za 396 Kč. Není to z jejich strany taktika, jak opustit neplacenou verzi? Ta je 191.2360. Nevím, jak bych se mohl s nimi spojit a vyžadovat vysvětlení k tomuto problému. Děkuji za Vaši radu a pomoc. Pepa
Nejspíš nemusíte dělat vůbec nic. Avast by měl fungovat i po skončení registrace pořád stejně. Viz
To že vám nabizejí placenou verzi je vlastně v pořádku. Musejí nějak vydělávat a každý platící zákazník se počítá. Vy nabídku nemusíte přijmout a můžete zůstat u Free verze.
Pokud by vám přece jen program hlásil omezení funkčnosti použijte postup z tohoto návodu Avastu. Ilustrační obrázky jsou sice v angličtině, ale podle textu to určitě pochopíte.
A jinak tři první pánové nemají s tou odinstalací pravdu, správně to má @kimba. Nic se odinstalovávat nemusí.
Avast je stále bezplatný. Možná vám končí jen registrace. Můžete ho odinstalovat a stáhnout znova.
Já bych doporučil se té kraviny zbavit a nechat si jen Windows Defender.
Mám nainstalovaný Avast Free Antivirus. Byl jsem upozorněn, že moje bezplatná licence za několik dnů skončí a že pokud chci Avast i nadále používat, musím si od Avastu zakoupit placený program. Placený program nechci, s programem Avast Free Antivirus jsem naprosto spokojený. Prosím o radu co je nutno udělat, abych směl Avast Free Antivirus používat bez omezení.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.