Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast Free Antivirus

Od: jsfvsk2* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. Dnes jsem byl upozorněn na to, že mi za několik dnů končí licence na Avast Free Antivirus. Já jsem byl dosud přesvědčen, že se jedná o bezplatný program. Místo toho mi nabízejí Internet Security na dva roky za 396 Kč. Není to z jejich strany taktika, jak opustit neplacenou verzi? Ta je 191.2360. Nevím, jak bych se mohl s nimi spojit a vyžadovat vysvětlení k tomuto problému. Děkuji za Vaši radu a pomoc. Pepa

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nemusíte Avast odinstalovávat. Stačí jen potvrdit licenci. Samozřejmě tu zdarma, zase budete mít na rok pokoj.

hodnocení

5x

Nejspíš nemusíte dělat vůbec nic. Avast by měl fungovat i po skončení registrace pořád stejně. Viz

To že vám nabizejí placenou verzi je vlastně v pořádku. Musejí nějak vydělávat a každý platící zákazník se počítá. Vy nabídku nemusíte přijmout a můžete zůstat u Free verze.

Pokud by vám přece jen program hlásil omezení funkčnosti použijte postup z tohoto návodu Avastu. Ilustrační obrázky jsou sice v angličtině, ale podle textu to určitě pochopíte.

A jinak tři první pánové nemají s tou odinstalací pravdu, správně to má @kimba. Nic se odinstalovávat nemusí.

Pardon, zapomněl jsem odkaz na ten návod na aktivaci.

hodnocení

1x

Avast je stále bezplatný. Možná vám končí jen registrace. Můžete ho odinstalovat a stáhnout znova.

Já bych doporučil se té kraviny zbavit a nechat si jen Windows Defender.

hodnocení

1x

Avast nepoužívám, kdysi jsem kvůli němu musel přeformátovat disk a znovu nainstalovat Windows.

hodnocení

0x
Avast už dlouho nepoužívám, ale pokud si dobře vzpomínám, licence byla na rok a potom stačilo program odinstalovat a nainstalovat novou verzi.

aaa*
hodnocení

0x

Koukni do nastavení. Mělo by tam být prodloužit registraci. Placenej neber. Já již ho nepoužívám.

jirisocha
hodnocení

0x

Mám nainstalovaný Avast Free Antivirus. Byl jsem upozorněn, že moje bezplatná licence za několik dnů skončí a že pokud chci Avast i nadále používat, musím si od Avastu zakoupit placený program. Placený program nechci, s programem Avast Free Antivirus jsem naprosto spokojený. Prosím o radu co je nutno udělat, abych směl Avast Free Antivirus používat bez omezení.

Stačí si pročíst diskusi výše.

111®
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 27. 01. 2019 22:10:28
Na toto se tazatel neptá..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]