Nejste přihlášen/a.
Jak je z mého nicku zřejmé, jsem stařík, odkojení DOS a Windows, nyní opatrně čichající k smartphonu s Androidem. Všiml jsem si při práci s externí flash USB, že kromě souborů, které tam sám z PC přenáším, jsou tam soubory Android, s podadresáři data, media, obb a dále DCIM, MUIU, lost.dir. Mají tyto soubory nějaký význam a android si je tam sám překopíroval, nebo jsem je tam nechtěně překopíroval sám a mohu je tedy s klidem smazat? Flash občas připojuji i před OTG, nemůže to s tím souviset?
Děkuji
Dobrý den, tyto soubory si vytváří na flashce OS Android sám. Když je odstraníte, tak se stejně vytvoří znovu po dalším připojení flashky, resp. při práci s ní. Já je tam ponechávám (nezabírají mnoho místa). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.