Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace ovladače

Od: lik odpovědí: 5 změna:

mám monitor LG na w7 a zobrazení je horizontálně roztažené. Stáhl jsem ovladač ale nevím co s tím. Nemá to žádnou koncovku. jak to instalovat? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

no máte vybrané správné rozlišení obrazovky? pravým myšítkem na plochu a podívat se na rozlišení , bych zkusil nejprve.

lik
hodnocení

děkuji, to jsem dělal ale nevím nativní nastavení. Když použiju cokoli z nabídky tak to není ono.

Když se snažím o aktualizaci ovladače tak říká že naistalovaný ovladač je správný ale monitor hlásí

"obecný monitor nepodporující technologii PnP."

Proto se snažím o instalaci staženého ovladače pro tento monitor ale nevím jak se to dělá.

tomas11*

Používám Nvidia GeForce® Experience - takže aktualizace GK probíhá skoro každý měsíc.

Stihnul jste dřív než jsem zareagoval.Ono úplně neznalý by to asi sám nezvládl.*palec*

lik
hodnocení

na w XP je zobrazení správné a rozlišení je 1360x768 , naistalovány Nvidia.

V nabíce rozišení na W7 takové rozlišení není .

lik
hodnocení

nezbylo než instalovat Nvidia .. děkuji, vyřešeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]