Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress pomoct

Od: heleca odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zaregistrovala jsem se na Aliexpress, bohužel jsem spatně zadala emailovou adresu, zapomela jsem ve slově seznam napsat N, takže mi nechodí potvrzovací emily, vubec nevím co stíma jak opravit.Děkuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Prostě se přihlásit, jít na nastavení účtu ( account settings) , pak na edit settings a tam v nastavení zabezpečení změňte email ( change email addres ). Mělo by to tak jít, nezkoušel jsem, nebylo třeba

jurajjuraj*
hodnocení

1x

bud to bude v nastaveni nebo si udelat novou registraci

nikdo*
hodnocení

0x

Zapomeňte na na to, a udělejte si novou registraci,správně a bez chyb. Berte to jako tréning.

iz*
hodnocení

0x

Na to psaní si dávejte pozor > i v dotazu Vám vypadlo písmenko a mezera. Tady o nic nejde, ale zapomenout písmeno v uživatelském jménu nebo heslu do e-mailu či internetového bankovnictví by tak snadno projít nemuselo.

milann*
hodnocení

0x

Už jsem něco podobného zažil. Nejjednodušší je zrušit účet a založit nový, než se osobně dohadovat na jejich podpoře. Problém je, že pokud chcete změnit email za jiný, potvrzovací údaje pro změnu na nový email přijdou na ten chybně uvedený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]