Nejste přihlášen/a.
Mám nový notebook ASUS s OS WIN 10, který by měl již obsahovat vlastní DLNA server. Nastavil jsem všechno dle návodu, ale TV program přijímaný přes Internet se mi nedaří vysílat do LG smart televize. Na starém notebooku jsem měl WIN Vista a DLNA sefrver zajišťovala nějaká aplikace s názvem NERO. Tu ovšem už nemám, abych ji znovu nainstaloval. Poradí mi někdo, jak nastavit ty proklaté WI10, aby fungovaly jako DLNA server a vysílaly stream videa i se zvukem?
Poradí mi někdo, jak nastavit ten server DLNA, aby se streamovalo do TV online to, co je na obrazovce notebooku? Jedná se mi o sdílení programu TV SKYLINK.
Mám naistalován serviio server.
Díky za tip, stáhnul jsem to a už mohu přehrávat a sdílet soubory umístěné ve zvolených adresářích. Potřeboval bych však také sdílet televizní videa přehrávané na notebooku pomocí aplikace SKYLINK LIVE a to mi zatím nefunguje. Na televizním přijímači je v menu volba ONLINE, ale ta je nefukční. Nevím, jak to nastavit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.