Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gmail - přesměrování pošty

Od: anna1973* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer

Před pár dny jsem si založila G-mail. Jelikož mám více e-mailových adres, slibovala jsem si od této "akce" že si na něj přesměruji pomocí POP3 zprávy z ostatních adres a tím pádem budu mít "vše v 1". Přesměrování se mi podařilo , na G-meil mi zprávy chodí, odesílat je mohu bez problémů také, avšak zarazila mě jedna věc: V původních e-mailových adresách mi nezůstává žádná pošta. Jakmile se totiž zprávy přesunou např. ze seznamu na Gmeil, tak v tom seznamu je již nemám. Může mi prosím někdo poradit, aby na Gmeil mi chodily zprávy pouze zduplované a na těch předchozích adresách aby mi zůstávali? Jde to vůbec?

Děkuji za pomoc! A.Prekopová

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tosi*
hodnocení

0x

to bohuzel musi podporovat ten server, ze ktereho si to preposilas. konkretne na seznamu bych zkusil nastavit ve filtrech "poslat kopii na adresu" namisto obecneho presmerovani.

sondaw*
hodnocení

0x

Nějak nechápu smysl tvého počínání. Pokud si chceš nechat z jiných účtů přeposílat zprávy ma gmail, tak proč je chceš na tom původním serveru nechávat, když všechny zůstanou na Gmail, žádný mail nemusíš mazat.

Jinak si zkus v nastavení Outlook Express (nebo poštovního klienta, kterého máš) v nastavení mailu Vlastnosti>Upřesnit >Zachovat na serveru kopie zpráv a nastavíš tam dobu, jak dlouho je na serveru chceš nechat.

Nevím, jestli ti to pomůže, zprávy přeposlané z jiných serverů na Gmail na původním serveru nenechávám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]