Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna uloženého hesla - Firefox Quantum 64.0

Od: iz* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych změnit jedno heslo uložené v prohlížeči Firefox Quantum 64.0 (32-Bit), nebo je smazat a uložit znovu správně. Nemohu si vzpomenout, jak na to. Pomůžete mi prosím?

Kdyby byl potřeba OS > Windows 10

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste nahoře na liště Úpravy / Předvolby a tam Soukromí a zabezpečení - Formuláře a hesla a tam vidíte Uložené přihlašovací údaje (a tam lze hesla editovat). Zdravím!

doplněno 23.01.19 16:34:

iz - omlouvám se za to slovo editovat (jde pouze odstranit). Já si do Firefoxu nic neukládám, resp. jednou denně vše odstraňuji, ale domnívám se, že pokud si pod Formuláře a hesla zatrhnete Ptát se na ukládání přihlašovacích údajů, ta po zadání těchto na stránce iTesco budou uložena do Firefoxu (a asi na dotaz).

doplněno 23.01.19 17:33:

iz - já to vidím v nastavení Firefoxu pod Soukromí a zabezpečení / Formuláře a hesla a tam hned pod tím je ten řádek Ptát se na ukládání přihlašovacích údajů (myslím, že přehlédnout se to nedá, ale může to být i trochu jinde, protože já mám Firefox pro OS Linux).

iz*
hodnocení

Editovat je bohužel nejde, tak jsem tam heslo aspoň smazala.

Problém ale je, že se mi po odstranění hesla na té stránce (jde o iTesco) nenabízí možnost uložit přihlašovací údaje. S tím jsem asi mohla počítat, když se mi při úpravách nenabízela možnost uložit opravené údaje, že?

Ještě zkusím restartovat Firefox.

iz*
hodnocení

Kde najdu tu nabídku "Formuláře a hesla"? V novějších verzích Firefoxu pořád trochu tápu. )--:

Zkontroluj si nastavení cookies. To se s ukládáním hesel hádá. Máš li nastaveno aby se uložené cookies po vypnutí firefoxu automaticky mazaly. Mažou ti i uložené heslo. Řešením je povolit ukládání cookies. Uložit heslo. Vypnout FFox. A při novém zapnutí opět změnit nastavení tak aby se nové koláčky zase mazaly. Uložené heslo už nesmažou.

iz*
hodnocení

Tak situace je vyřešena. Včera večer mi Firefox konečně znovu nabídl možnost uložit pro tu stránku přihlašovací údaje.

Mrzí mne jen, že nevím, jak to (asi) Firefox dořešil, protože se to může někdy zopakovat. Děkuji za rady.

ben®

iz - došlo zřejmě ke změně v cookies od té stránky. Jak na cookies Vám již psal @totak. Povolit všechny cookies a po skončení práce s prohlížečem je zase nechat všechny smazat (budou vždy novější a nebudou dělat problémy).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]