Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stráta všech údajů a hesla ke své i-mail adre

Od: ludmilaskvrnov odpovědí: 13 změna:

Stráta všech údajů a hesla ke své i-mail adrese

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud nemáte přístup k přístroji ( mobil, tablet, počítač), kde by tyto údaje byly zapamatovány (a daly se tak zjistit) tak máte smůlu. *nene*

nikdo*
hodnocení

3x

Napište správci vaší emailové schránky. Dostanete pár otázek o znalosti obsahu a provozu vašeho emailu, a pokud ho přesvědčíte, tak vám heslo sdělí.

To není tak jednoduché. Já svého poskytovatele přesvědčil, že je schránka moje. Dokonce jsem měl v ruce i protokol od Policie ČR, protože se nejednalo o zapomenutí mého hesla, ale přímo o nabourání mé schránky třetí osobou. Přes toto všechno mi schranku neobnovili, protože to prostě (dle jejich slov) nedělají. Pokud si heslo nelze změnit/zjistit sám pomocí sekundárních údajů zadávaných při registraci, které po Vás budou žádat když kliknete na "Zapomněl jsem heslo", který je dostupný skoro u každé přihlašovací služby, tak prostě máte pešek. Nebo alespoň takovýto "lidský" přístup má Seznam.cz

nikdo*

Nemáte pravdu. Mě obnovili více než rok nepoužívaný účet, od kterého jsem dávno zapoměl heslo. Nebudu tady prozrazovat, na co vše se mě ptali, a jak jsem odpovídal, ale účet mi obnovili. Jednalo se o seznam . cz

No to by mě s prominutím opravdu zajímalo na co se ptali (nevím, proč se to zdráháte napsat), protože ačkoliv jsem to zkoušel několikrát (než jsem šel na PČR) a o své schránce vím "vše", tak se na nic neptali a odkázali mě vždy na ten jejich obnovovací proces, který bez sekundárních údajů prostě neobnovíte.

nikdo*

Ptali se např. jestli dám dohromady adresy odesilatelů a adrfesátů mailů ode mě a pro mě. Názvy mailů atd. Jak dlouho mám účet. kdy jsem ho zakládal, kdy jsem přestal otevírat maily atd..

111®
hodnocení

1x

jo na to je nejlepší notýýsek, kde se to uloží, už se mi to osvědčilo mnohokrát.
si napište na správce e-mailu o nové heslo

pi*
hodnocení

0x

Pokud chápu správně, tak ztráta všech údajů znamená, že si nepamatujete ani emailovou adresu?

lida*
hodnocení

*bum*Ty jsi nějak chytrý svoji i-mailovou adresu znám ale akorát to heslo co sem tam měla tak jsem ho zadávala a stejně to nevzalo.Ale vnuče se nějak podařilo vše vymazat . To je celí můj problém. Teď čekám na obnovení ale to je na delší dobu.

nov

Tazatelko, bylo vám dobře porazeno, přesto reagujete poněkud neadekvátně. Jinak si myslím, že je dobré položit srozumitelný dotaz a též za něj slušně poděkovat.

lip

On ani žádný dotaz položen nebyl.Pouze bylo sděleno, že došlo k nějaké ztrátě. Přesto hodní lidé odpověděli a ještě dostali nandáno.

nov

Ano, je to tak. Překvapuje mě, jak se někteří lidé chovají...je to smutné. A vůbec jim to nedochází *sok*

A to jsme ještě nezačali brblat na tu češtinu. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]