Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mail nezabezpečený

Od: andyna odpovědí: 7 změna:

Mám několik email adres ...pracovní - soukromou a nějakým způsobem jsem něco odklikta a při zadání na seznam.cz přihlášení mi hned skočí adresa i s heslem jen potvrdit přihlásit se. Jak to zrušit, nechci mít takto volně přístupný mail. Ale jak bylo dříve ručně zadat adresu kterou zrovna potřebuji a heslo. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud máte firrefox tak vpravo nahoře klikněte na nabídku-možnosti-soukromí a zabezpečení-přihlašovací údaje a tam si vymažete,co potřebujete.

andyna
hodnocení

Chrome ...

hodnocení

3x

Pokud máte Chrome, tak zkuste tento postup:

vpravo nahoře přizpůsobit( tři tečky) - nastavení - rozšířené nastavení - vymazat údaje o prohlížení - rozšířená nastavení - hesla a další přihlašovací údaje. Přihlašovací údaje zatrhněte a dejte vymazat data. Všechna ostatní zátržítka raději smažte, ať si nesmažete něco, co nechcete. Smažou se vám ale všechny přihlašovací údaje, na to pozor!

andyna
hodnocení

Díííííky, to zafungovalo. *slunce*Přesně jak jsem potřebovala. Ani netuším, že tam (tečky) a následně dále (nastavení) něco je a jde to dál a dál.

Stále mám co objevovat. *smich2*

111®
hodnocení

1x

buď ho máte uloženo ve WIN, pak v nastavení najít hesla a to seznamové odebrat, nebo je to v nastavení seznamu , asi jste odklikla "pamatovat si mne, nebo heslo" tak koukněte do nastavení v seznamu. posledí možnost je se obrátit na správu seznamu a požádat o nastavení.

andyna
hodnocení

Jj odkliknuté pamatovat si mě :(

tomas11*
hodnocení

0x

používáte ccleaner?

Mail nezabezpečený

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]