Nejste přihlášen/a.
Mám několik email adres ...pracovní - soukromou a nějakým způsobem jsem něco odklikta a při zadání na seznam.cz přihlášení mi hned skočí adresa i s heslem jen potvrdit přihlásit se. Jak to zrušit, nechci mít takto volně přístupný mail. Ale jak bylo dříve ručně zadat adresu kterou zrovna potřebuji a heslo. Děkuji.
Pokud máte Chrome, tak zkuste tento postup:
vpravo nahoře přizpůsobit( tři tečky) - nastavení - rozšířené nastavení - vymazat údaje o prohlížení - rozšířená nastavení - hesla a další přihlašovací údaje. Přihlašovací údaje zatrhněte a dejte vymazat data. Všechna ostatní zátržítka raději smažte, ať si nesmažete něco, co nechcete. Smažou se vám ale všechny přihlašovací údaje, na to pozor!
buď ho máte uloženo ve WIN, pak v nastavení najít hesla a to seznamové odebrat, nebo je to v nastavení seznamu , asi jste odklikla "pamatovat si mne, nebo heslo" tak koukněte do nastavení v seznamu. posledí možnost je se obrátit na správu seznamu a požádat o nastavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.