Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stánot AdBlock/er?

Od: simonaa* odpovědí: 13 změna:

Dobrý se, chtěůa bych vás poprosit o něaký odkaz, kde bych si mohla stáhno AdBlock nebo AdBlocker (nevím přesně ak se to jmenue). Samozřejmě bych to chtěla zdarma. Chci hlavně na reklamy na yotube, z prohlížečů používám Google Chrome, občas Mozzilu.

Děkuji Simona

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, můžete si tento doplněk nainstalovat přímo do Google Chrome i do Firefoxu. Zdravím!

chrome.google.com/... .

addons.mozilla.org/...

hodnocení

4x

Na slunecnice.cz, stahuj.cz a na spoustě dalších serverů. Ale nečekej od toho zázraky. Ani placené verze tě všech reklam nezbaví.

doplněno 19.01.19 13:13:

@simonaa: A co nechodit ke kováříčkovi a jít přímo ke kováři?

doplněno 19.01.19 15:51:

@kepler: Ještě jsem neviděl pochybnou věc přímo od autora*smich*

Keplere, ty si občas nevidíš do huby.

simonaa*
hodnocení

Na Slunečnici a různě i jinde jsem hledala, proto se ptám na nějaký odkaz.

@satam "Ani placené verze tě všech reklam nezbaví."

Svatá pravda

kepler*

Ve slunečnici a stahuj jsou věci přímo od autora? To je mi novinka! *zed*Já jen, že ti tam přibalí nesmysly o které vůbec nestojíš a adblock jsem měl stažený i od slunečnice - stál za h... Ten svůj odkaz mám ověřený!

Nejen že si nevidíš do huby, ale ani číst a všímat si neumíš. Co takhle si rozkliknout můj odkaz ze 13:13 a pak se mi omluvit, chytrolíne?

kepler*

Zřejmě sis ani nerozbalil můj odkaz, jinak by ses dozvěděl, kdo autorem. Mimochodem žádný placený adblock neexistuje, je to freeware a funguje stoprocentně.

Nebudu se s tebou zbytečně hádat, každý máme svou pravdu. Jen ta 100% účinnost Adblocku je nesmysl, který ti potvrdí většina uživatelů.

kepler*

S těmi sty procenty jsem to trochu přehnal, ale za ten rok, co jej používám, mi proskočila reklama snad jenom jednou či dvakrát.

kepler*
hodnocení

2x

Doporučuju getadblock.com/... Ostatní zdroje jsou pochybné a nemusí vždy dobře fungovat. S tímhle jsem stoprocentně spokojen.

hodnocení

0x

Otevřete Google Chrom, vpravo nahoře tři tečky, kliknout a pak Další nástroje, Rozšíření a do vyhledávacího řádku napíšete Adblock. Dál pak pokračujete podle popisu. Těch aplikací je tam pro ten účel více. Můžete vybírat.

hodnocení

0x

Ja doporučuji uBlock original.i když vam ptijede reklama a vas to zajima,tak se vas to zepta povolit reklamu a vy si vyberete dočastne povolit a nebo ne.

hodnocení

0x

Doporučila bych Ublock origin, Adblock propouští některé reklamy.

*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]