Nejste přihlášen/a.
Dobrý se, chtěůa bych vás poprosit o něaký odkaz, kde bych si mohla stáhno AdBlock nebo AdBlocker (nevím přesně ak se to jmenue). Samozřejmě bych to chtěla zdarma. Chci hlavně na reklamy na yotube, z prohlížečů používám Google Chrome, občas Mozzilu.
Děkuji Simona
Dobrý den, můžete si tento doplněk nainstalovat přímo do Google Chrome i do Firefoxu. Zdravím!
Na slunecnice.cz, stahuj.cz a na spoustě dalších serverů. Ale nečekej od toho zázraky. Ani placené verze tě všech reklam nezbaví.
@simonaa: A co nechodit ke kováříčkovi a jít přímo ke kováři?
@kepler: Ještě jsem neviděl pochybnou věc přímo od autora
Keplere, ty si občas nevidíš do huby.
Ve slunečnici a stahuj jsou věci přímo od autora? To je mi novinka! Já jen, že ti tam přibalí nesmysly o které vůbec nestojíš a adblock jsem měl stažený i od slunečnice - stál za h... Ten svůj odkaz mám ověřený!
Nejen že si nevidíš do huby, ale ani číst a všímat si neumíš. Co takhle si rozkliknout můj odkaz ze 13:13 a pak se mi omluvit, chytrolíne?
Zřejmě sis ani nerozbalil můj odkaz, jinak by ses dozvěděl, kdo autorem. Mimochodem žádný placený adblock neexistuje, je to freeware a funguje stoprocentně.
Nebudu se s tebou zbytečně hádat, každý máme svou pravdu. Jen ta 100% účinnost Adblocku je nesmysl, který ti potvrdí většina uživatelů.
Doporučuju getadblock.com/... Ostatní zdroje jsou pochybné a nemusí vždy dobře fungovat. S tímhle jsem stoprocentně spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.