Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Prosimvás, jak se můžu zbavit starých návrhů, který mi prohlížeč při vyhledávání nabízí?
Např. kdysi dávno jsem na csfd.cz do vyhledávacího pole zadala s překlepem název filmu, a teď vždy, když chci něco hledat na csfd, tak mi to tam navrhuje ten chybný název.
V jiném internetovém prohlížeči se to neděje, takže to nejspíš musí být v historii prohlížeče. Tak jsem našla Nastavení → Vymazat údaje o prohlížení, a teď nevím, co dál. Nevím, jaké údaje mám smazat, abych si omylem nesmazala různé adresy, hesla nebo historii prohlížení stránek. Nevíte, co zahrnuje právě tyto návrhy?
Děkuji
Dobrý den, pokud vymažete jen cookies a mezipaměť (zatrhnete si tyto možnosti pro vymazání a ostatní nikoliv), tak by to mělo zmizet (po znovunačtení oné stránky). Zdravím!
Zkuste ještě smazat Historii formulářů a hledání, resp. nezatrhávat pamatování si této události (předpokládám, že jde o Firefox). A stránku potom znovu načíst.
plzhelp - pro příště uvádějte název prohlížeče. Ve Firefoxu je to trochu jinak, ale v podstatě totéž.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.