Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrhy na vyplňování polí

Od: plzhelp odpovědí: 10 změna:

Zdravím. Prosimvás, jak se můžu zbavit starých návrhů, který mi prohlížeč při vyhledávání nabízí?

Např. kdysi dávno jsem na csfd.cz do vyhledávacího pole zadala s překlepem název filmu, a teď vždy, když chci něco hledat na csfd, tak mi to tam navrhuje ten chybný název.

V jiném internetovém prohlížeči se to neděje, takže to nejspíš musí být v historii prohlížeče. Tak jsem našla Nastavení → Vymazat údaje o prohlížení, a teď nevím, co dál. Nevím, jaké údaje mám smazat, abych si omylem nesmazala různé adresy, hesla nebo historii prohlížení stránek. Nevíte, co zahrnuje právě tyto návrhy?

Děkuji :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud vymažete jen cookies a mezipaměť (zatrhnete si tyto možnosti pro vymazání a ostatní nikoliv), tak by to mělo zmizet (po znovunačtení oné stránky). Zdravím!

doplněno 18.01.19 14:17:

Zkuste ještě smazat Historii formulářů a hledání, resp. nezatrhávat pamatování si této události (předpokládám, že jde o Firefox). A stránku potom znovu načíst.

doplněno 18.01.19 14:47:

plzhelp - pro příště uvádějte název prohlížeče. Ve Firefoxu je to trochu jinak, ale v podstatě totéž.

plzhelp
hodnocení

Tak jsem to zkusila a smazala jen tyto dvě věci od počátku věků, ale nic se nezměnilo, pořád se mi tam zobrazují staré návrhy :(

plzhelp
hodnocení

Pravda, omlouvám se, to jsem zapomněla zmínit.. *bzum*

hodnocení

2x

tak už vím ;)

Návrhy na vyplňování polí
plzhelp
hodnocení

Jo, super, Automatické vyplňování formulářů je ono! :) Už mi to návrhy nezobrazuje :)

Jen je škoda, že to mají takhle dohromady a že člověk musí spolu s těmi návrhy smazat i všechny svoje adresy :(

Každopádně moc děkuju za vyřešení problému :)

aspoň mám další důvod, proč používat nadále Operu :-D

plzhelp
hodnocení

Pravda *smich* Ale já bych stejně neměnila :) Chrome má hezčí logo :-D

iz*
hodnocení

0x

Vymazáním údajů o prohlížení byste měla vymazat pouze historii. Stránek uložených v oblíbených ani uložených hesel se to nedotkne.

hodnocení

0x

Nevím co máte za prohlížeč, ale v Opeře se mi při najetí na takovýto návrh ukáže křížek a tím ho jednoduše vymažu. U některých stačilo při najetí stisknout tlačítko DELETE.

Návrhy na vyplňování polí #2

aha, tak podle "od počátku věků" to vypadá na Chrome a tam to opravdu nejde ani jednou z těchto možností

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]