Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s e-mailovou schránkou

Od: sof odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Nějak se mně porouchal e-mail, je na Centrumu. Zmizely veškeré složky, jako jsou odeslané zprávy, přijaté, rozepsané, koš, atd. Nemohu ani napsat zprávu. Jakým způsobem to vrátit k normálu? Děkuji. *bezim*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

taky se mi stalo, konkrétně v prohlížeči Opera. Pomohlo vypnout blokování reklam. Zajímavé je, že bratr používá stejnou verzi prohlížeče na stejném systému, s blokováním reklam, a funguje mu to normálně.

sof
hodnocení

Děkuji, pomohlo to. Zajímavé je, že stačilo vypnout ABP, zatímco blokování přímo v Opeře mailu nevadí. Nu což, problém vyřešen. Přeji hezký večer. *placni*

hodnocení

0x

Používejte např. Outlook a nic takového se nestane. To je má letitá zkušenost (když píšu letitá, myslím desítky let).

"Dejte tam limetku, když nemáte limetku, dejte citron a když nemáte citron, nedávejte tam nic.“ přesně takto na mě působí vaše rady. Uživatel, který tomu nerozumí, tak tomu jste nepomohl a těm, kteří tomu rozumí jste pro smích...

Aspoň se zasmějete.

hodnocení

0x

Před chvíli se mi to stalo také, zkusil jsem restartovat PC,ale nic. Napadlo mne se odhlásit a poté přihlásit, problém odstraněn!

u mně odhlášení a přihlášení včera nepomohlo, ani vyčištění prohlížeče, ale dnes už mi to funguje i když opět zapnu blokování reklam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]