Nejste přihlášen/a.
(Dobrý den. Před zobrazením poslední verze Youtube jsem neměl problém si něco najít, přehrát nebo stáhnout. Teď si nedokáži zvolit nějaké video, protože na domovské stránce chybí řádek pro vložení textu. Zrušením Youtube Downloader nemohu nic stahovat Já k otevření YT používám Google Chrome, takže nemám v pravém rohu mé jméno, pouze logo mého jména. Budu Vám moc vděčný, když mi poradíte, jak mám postupovat nebo sdělit odkaz, kde bych našel vysvětlení, jak YT porozumět. Děkuji. Pepa)
1) Jako první bych doporučil vyčistit prohlížeč google chrome od dočasných souborů
Chrome -> vpravo nahoře tři tečky -> nastavení -> úplně dole rozšířená nastavení -> Ochrana soukromí a zabezpečení -> Vymazat údaje o prohlížení -> Rozšířená nastavení -> a zde nechte zatrhnuto soubory cookie a jina data webů a obrázky a soubory v mezipaměti, zbytek podle svého uvážení.
2) Pokud to nepomůže, zkuste zkontrolovat a dočasně povypínat doplňky. Psal jste něco o "zrušení" Youtube downloaderu... "Ono samo se něco"...nebo co jste tím myslel?
Chrome -> vpravo nahoře tři tečky -> Další nástroje -> Rozšíření a zde všechno povypínejte.
3) Jestli ani toto nepomůže, tak bych vyzkoušel a) jiný prohlížeč, zda se chová stejně b) vyresetoval bych chrome do továrního nastavení
4) To, že v rohu youtube máte své logo je nejspíš proto, že nemáte v profilu svou fotku, jinak by tam bylo foto. A to, že Vám nabíhá youtube s logem je proto, protože jste v google chromu přihlášen do svého google účtu, který je provázán s youtube účtem. Když si spustíte google chrome, vpravo nahoře kliknete na sve logo a odhlásíte se, tak když pak přejdete na youtube, tak tam budete taky nepřihlášen neboli "anonymně". Jinak pokud jste do google chrome přihlášený, tak jakmile spustite jakoukoliv aplikaci od google (mapy, youtube, gogole play, gmail, google disk, google kalendar, google fotky, atd atd..) tak ve všech aplikacích už budete rovnou přihlášen.
Na stránce YouTube nahoře vpravo klikněte na "zubaté kolečko" a otevře se vám Nastavení nástrojů. Tam můžete nastavit co je třeba. Co znamená zrušení YouTube Downloaderu? Ten nejde zrušit, jedině že jste ho odinstaloval. Je to aplikace. Stáhnout ho můžete třeba z této stránky. Pak opět nainstalovat.
Zdravím a přeji dobrý den. Děkuji za Váš delší návod k odstranění mého problému. Představte si, že před Vaší zprávou jsem se nahodile dostal k účtu Youtube a po potvrzení mé identity přes jimi dané heslo jsem už objevil řádek k výběru interpreta nebo videa. Ten řádek tam předtím nebyl. Pak se mi po delší době podařilo/ zpočátku Avast nepovolil jednu verzi/ nainstalovat YT Downloader. Stahování funguje dobře. Přes to Vám děkuji za Vaši snahu mi pomoci. Pepa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.