Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám problém...kvůli kabelům,přes dva pokoje od internetu,jsem si pořídil powerline,net přes zásuvky,funguje super,ale vytváří brum,hlavně v subwooferu,aktivním...před tím nic,dokonce i repro bednách,aktivních od PC v jiném pokoji to dělá taky,nezáleží na hlasitosti na zesilovači,pc repro nebo subwooferu,ale třeba když něco stahuji tak zvuk brumu nebo skřípotu v subu/repro zesílí...
dík za info nebo radu
Řekl bych, že pokud nejde powerline zapojit do jiného okruhu, tak jedině koupit nějakou přepěťovou ochranu s jednostupňovou filtrací nebo UPSku, která ten šum odfiltruje.
Dík za info,
druhý okruh nejde...prosím Tě,ta jednostupňová filtrace,můžeš dát tip na nějaké zboží,abych věděl co mám hledat?!
a u té UPSky,to káždá odfiltruje šum/brum?!
jinak,ano pc,tv,cd mám zapojené v zesilovači,vše je stejně než jsem zapojil powerline...
Díkes
Jakoukoliv přepěťovou ochranu, kde bude zmínka o EMI (elektromagneticke) a RFI (radiofrekvenční) filtraci.
Např:
Acar 504WF : prepetove-ochrany.heureka/...
APC SurgeArrest Essential : alza.cz/...
Eaton Protection Strip 6 FR : czc.cz/...
atd atd... nebo tenhle malý bobánek
PM1W-FR : apc.com/...
zdravím,
chlape dík za to že jsis udělal čas...respekt..
dále...nejsem úplný debil v elektronice,tu první prodlužku mám,jsem muzikant a používám to na koncertech,tu Acar..tady je jiný problém...nejde o šumy/brumy co mezi sebou dělají komponenty!cd,tv,zesilovač atd! tady opravdu jde o powerline...Acar jsem zapnul až za powerline,né před,protože psali,že powerline zapojený do prodlužky,má menší výkon v rychlosti netu...jestli to zapojit opačně jsem nezkoušel,to mě potento...
ps:zvuky ze subu jsou asi jako stará jehličková tiskárna/scan,brutalní zvuky! a hlavně když se něco z netu stahuje atd!
no jo, asi zemní smyčka někde, což je daňn za to, že není vše připojeno do jednoho bodu...není to HiFi propojeno s PC?
no z toho vidíte, že je nejlepší kabel...jaký je problém provrtat zeď?
no tak to vypadá na to, že je zemnící vodič někde uvolněn a že na kolíku zásuvky není normou předepsaný zemní odpor myslím že do 2Ohm, ale nejsem si jistej..musel bych to hledat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.