Nejste přihlášen/a.
Kontrola PC pomocí pg Avast mi zjistila u komponentú sítě, že u PT-link není správně nafigurováno mé zařízení. Já jsem připojen k internetu přes kabel, tak nevím, zda se mě to týká, když nemohu používat Wifi. Prosím, vysvětlete mi, o co se jedná a zda s tím musím něco udělat. Děkuji. Pepa
Avast se po stamilionové injekci hodně zlepšil, ale stále neopustil své zajeté koleje, totiž že se snaží vytvářet falešný dojem, že je lepší SW než ostatní. Objem falešných detekcí je u tohoto antiviru již skoro legendou. Tipnu si, že i tato hláška je naprosto zbytečná a na vašem místě bych ji s klidem ignoroval. Řešte to až něco nebude fungovat (pokud tu chybu ovšem nezpůsobuje sám Avast).
Vím že na poli free antivirů není moc velký výběr a že Avast se jeví jako nejlepší možnost, ale i přesto jsou tu i jiné a minimálně stejně kvalitní. Už jste slyšel třeba o free antiviru od Kasperskyho?
kaspersky.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.