Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Potřeboval bych poradit. Koupit jsem si wifi adaptér TP-link TL-WN725N který mi byl doporučen v obchodě kvůli propojení PC a wifi routeru co mám ve vedlejší místnosti (nechce se mi po baraku tahat kabel) a ikdyž sem nainstaloval ten nejnovější ovladač, tak se mi to nechce připojit... Zajímavé je, že na router od T-mobile co mam na půdě to jde... Přitom ten co mám vedle je taky od TPlinku a je skoro novej... Neví někdo co s tím? Díky
Preferovat 5 GHz sítě neznamená, že se to k 2,4 GHz síti nepřipojí.
A to asi problém nebude, když ten adaptér 5 GHz síť neumí. Maximálně že by měl povolenou jen 5 GHz síť v routeru, ale to se mi nezdá.
Každej router může mít svou IP adresu jinou - nezáleží jestli je to modem od O2 nebo Tmobile, ani na výrobci jestli je to Zyxel, nebo D-link, ale na konkrétním typu modemu. Zrovna o2 dodává cca 40 druhů modemů/routerů a pochybuji, že mají všechny 10.0.0.138. Navíc pokud to nějaký ajťak přenastaví, tak to bude taky jinak. Je ale pravda, ze z 99% tam nechává výchozí adresu, nicméně pokud to nějaký ajťák přenastaví, tak ji musíte umět zjistit ze svý síťovky... vždyť je to vaše gateway, neboli brána ... takže stačí PC propojit s routerem kabelem, spustit z příkazové řádky příkaz ipconfig a přečíst si IP výchozí brány, protože to je webové rozhraní vašeho routeru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.