Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám propojenou TV a NTB pomoci kabelu HDMI. Na televizi je vše nastaveno jak má 100% (protože mám v TV jeden funkční vstup HDMI a buď je připojen satelit anebo NTB). Takže v TV nic nepřepínám na čudlikach.
Ale když to propojím tak obraz ani zvuk v TV nehraje. Mám NTB Dell Latitude E6430. Ikdyž zkouším v NTB nastavit režimy jako "duplikovat, rozšířit, pouze projektor" tak nic nehraje. Je to divné, protože kdysi (cca skoro rok) vše hrálo (stejný ntb i stejná tv.)
Nevíte v čem může být problém? kde je možná chyba? děkuji za pomoc a rady
zdravím ještě jednou
nechci zakládat nové vlákno, píšu zde protože mám zase "stejný" problém
po tom reinstalu grafiky to jelo parádně (párkrát). Pak asi 2 týdny jsem to nezkoušel. A teď chci to zkusit a zase nejde. Teda jde jen zvuk ale ne obraz. Zase zkouším přepínat režimy jako "duplikovat, rozšířit, pouze projektor" ale nikde nehraje obraz. Pouze ten zvuk. Zkoušel jsem 2 HDMI kablíky a stejné. Zkoušel jsem zase přeinstalovat grafiku a stejné.
V čem tedy může být chyba tentokrát? může mít na to vliv trochu větší vůle zastrčeného kablíku v PC? ale to si říkám že by nehráol ani zvuk. takže ikdyž větší vůle, ale zvuk hraje čistě a neseká se.
děkuji za rady
vstup v TV asi neodešel, protože když tam zapojím satelit, tak jede bez problemu
a vystup v notebooku? žeby odešel natolik že zvuk jede a obraz ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.