Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení TV a NTB

Od: rotorod® odpovědí: 8 změna:

dobrý den

mám propojenou TV a NTB pomoci kabelu HDMI. Na televizi je vše nastaveno jak má 100% (protože mám v TV jeden funkční vstup HDMI a buď je připojen satelit anebo NTB). Takže v TV nic nepřepínám na čudlikach.

Ale když to propojím tak obraz ani zvuk v TV nehraje. Mám NTB Dell Latitude E6430. Ikdyž zkouším v NTB nastavit režimy jako "duplikovat, rozšířit, pouze projektor" tak nic nehraje. Je to divné, protože kdysi (cca skoro rok) vše hrálo (stejný ntb i stejná tv.)

Nevíte v čem může být problém? kde je možná chyba? děkuji za pomoc a rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelka*
hodnocení

1x
Sám jsi určil problém.
Windous...odebrat ovladač grafiky,nainstalovat znovu grafiku od výrobce grafiky(né žádnou náhražku od Mrkvosoftu alla win10).

hodnocení

děkuji, pomohlo

hodnocení

zdravím ještě jednou

nechci zakládat nové vlákno, píšu zde protože mám zase "stejný" problém

po tom reinstalu grafiky to jelo parádně (párkrát). Pak asi 2 týdny jsem to nezkoušel. A teď chci to zkusit a zase nejde. Teda jde jen zvuk ale ne obraz. Zase zkouším přepínat režimy jako "duplikovat, rozšířit, pouze projektor" ale nikde nehraje obraz. Pouze ten zvuk. Zkoušel jsem 2 HDMI kablíky a stejné. Zkoušel jsem zase přeinstalovat grafiku a stejné.

V čem tedy může být chyba tentokrát? může mít na to vliv trochu větší vůle zastrčeného kablíku v PC? ale to si říkám že by nehráol ani zvuk. takže ikdyž větší vůle, ale zvuk hraje čistě a neseká se.

děkuji za rady

pavelka*
hodnocení

0x
Chybu v konektoru nebo kabelu nelze vyloučit.
S konektory pokuď možno nehejbat...možná že odešel i HDMI výstup v notebooku nebo vstup v tv.
hodnocení

vstup v TV asi neodešel, protože když tam zapojím satelit, tak jede bez problemu

a vystup v notebooku? žeby odešel natolik že zvuk jede a obraz ne?

pavelka*
S jinou tv nebo monitorem to jde?
Zase drivery nebo chyba...W10?
hodnocení

bohužel nemám žadny jiný TV ani monitor na HDMI, ani jiný ntb s HDMI na vyzkoušení.

ty driwery jsem přeinstaloval, mám WIN7

111®
hodnocení

0x

ani v práci ani u sousedů, nikde v okolí? divný...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]