Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nechápu, proč se mi na základní stránce PC - stolní, Firefox, Win 10
občas změní- během dne - trvale - u ikonek černý text na světlý-bílý.
Vypnu PC, když končím na něm práci a při dalším zapnutí je již text u ikonek správně barevně-černé písmo.
Ale během dalšího dne se zase někdy písmo u ikonek zesvětlá na bílou, což nechápu. Některý den se tak ale neděje. Spíše se to ale děje než neděje.
Proč se tak děje?
Děkuji za případné rady.
Vypadá to na stíny. Děkuji za jasný návod pro mne. Bylo zaškrtnuté u mě i okénko : Použít stíny popisků ikon na ploše
Tak jsem jej také zrušil, protože žádné stíny nikde nepotřebuji, pak se to špatně čte.
Tak myslím, že to bude již dobré- to písmo.
Moc díky.
Můžete vložit fotky před i po?
Nějak si neumím představit změnu jen u popisu ikonek a to jen z černé na bílou. Ve výchozím nastavení (po instalaci WIN10) - jsou naopak popisky bílé. Dělal někdo v PC nějaká nastavení?
Pokud by to byl kabel nebo odcházející grafika, tak bych tipoval, že to ovlivní vícero zobrazených objektů, ne jen popisy ikonek. A navíc by to asi hrálo všemožnými barvami a netýkalo bys to jen černé/bílé.
Taktéž mě napadla funkce "vysoký kontrast" , která se zapíná stiskem levý Alt + levý shift + printscreen. Ta ale ovlivní celou obrazovku. Fakt nevím obrázek by mohl pomoci. Vyfoťte obrazovku pomocí klávesy Printscreen a pomocí funkce "vložit" či kláv.zkratkou Ctrl+V vložte obrázek do např.programu malování. Uložte jako soubor typu jpg či png a vložte sem na diskusi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.