Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB flash disk

Od: greg45 odpovědí: 17 změna:
Dobrý den,mám problém s USB flash diskem.Když ho připojím do televize Sony disk normálně funguje a jdou přehrát soubory.Když ho zapojím do počítače disk se mi nezobrazí.Nevíte někdo co s tím?Díky za odpovědi.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ve správci disků vidět je? Jak je tam nahlášen? Hlásí se jako NTFS a má přiřazeno písmeno jednotky? Možná by místo formátování stačilo jen přiřadit písmeno jednotky

Start (nebo win+R) -> napsat diskmgmt.msc -> enter

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, kde byla ta flashka formátovaná, resp. v TV nebo v PC? Na jaký filesystém je zformátovaná? Už se tato flashka někdy v minulosti k PC připojila? Zkoušel jste v PC i jiný port USB (zadní)? Zdravím!

doplněno 06.01.19 15:57:

greg45 - tak to musí poradit někdo další. NTFS by měl PC najít bez problémů, flashka poškozená nebude a porty USB v PC jste asi vyzkoušel i jinou flashkou. Nevím.

greg45
hodnocení

Fleška byla zformátována v Pc na NTFS.Fleška ještě před pár dny normálně v pc fungovala.Jiné usb porty jsem zkoušel.

still10k*
hodnocení

0x
Naformátujte flashku v televizi.
ben®

still10k - ještě jste měl raději dodat, že formátováním v TV přijde tazatel o celý obsah flashky (o data), aby si to uvědomil.

still10k*

Pokud umí formátovat flashku a ví co je to NTFS, tak u něho předpokládám takovou pc gramotnost, že si toto riziko určitě uvědomuje.

A dotaz nezněl formou "chci problém vyřešit a přitom zachovat data". Tak proč to píšete mistře Bene? Vytváříte problém tam, kde žádný není. Zase se mě snažíte nachytat? Jednou určitě budu mít slabou chvilku a možná se konečně dočkáte, nebojte ;)

ben®

still10k - pokud jste to ve své pýše a machrování přehlédl, tak zde rádci i komunikují (a většinou tím nemyslí vůbec nic špatného - to jen ti vztahovační nebo ti s nosem moc nahoru si myslí, že mají určitou rubriku propachtovanou).

still10k*

Víte, to je možná tím, že když už konkrétního člověka trochu znám, tak umím číst i tak trochu mezi řádky a z psaného textu umím vycítit i tón a míru zášti. A v rámci zákona zachování energie stejnou měrou sportovně vracím zpět *smich* Jako při tenise mistře Bene. Klidně si zlámu hnáty a přerazím se vejpůl, ale míček vždy odpálím *hra*

ben®

still10k - aha, tak Vy jste nemocný s hlavou. No, to jsem nevěděl. Hlavně už mně své nářky zase nepište vnitřní poštou. Zášť neznám - asi to bude nějaké sprosté slovo .

still10k*

Kdy jsem vám psal nějaké nářky vnitřní poštou? Tohle je pěkná podpásovka, to vypovídá o vašem charakteru. To jsem si myslel že jste jinší frajer. A v podstatě mi tím dáváte za pravdu *smich*

On je velký rozdíl mezi nadutostí a snahou něco zlepšit. Jen hlupáci opakují stejné chyby a setrvávají ve svých omylech.

ben®

Předmět:?
Od: still10k®
Datum: 10.10.18 12:56 O co se snažíte pane Bene? Chcete mě zdiskreditovat? Nevím proč to děláte, ale upozorňuji vás, že se nedám zadarmo *cert*

still10k*

No to jsem vám napsal abych zjistil vaši motivaci, když dokážete se sedmi hodinovým odstupem napsat něco takového. Tu jsem samozřejmě z vašich reakcí zjistil a můj nynější postoj k vám je toho výsledkem. Nebojte, moje důvěra k vám je na nule, již stejnou chybu neudělám ;)

still10k*

A děkuji, že jste sem postnul tu moji soukromou zprávu. Alespoň si čtenář může udělat názor a pochopit kdy, kde a proč vznikala moje nulová důvěra k vám. Dobrou noc mistře Bene *palec*

ben®

still10k - řekl jste si o to a já jsem jen chtěl ukázat ten Váš charakter, kdy jste na nezáludný dotaz dokázal reagovat jako šílenec (a ještě jste to zde zapíral).

still10k*

Opravdu si myslíte, že tu vaši "nezáludnost" nikdo nepostřehne? Ta je přímo do očí bijící. Opravdu jste čisté zosobnění nezáludnosti*smich*

A já jsem nechtěl popřít existenci jakékoliv zprávy, ale existenci nějakých "nářků", jak vy píšete. Jak tohle někdo může někdo nazvat "nářky"? Jen ten, kdo nemá náboje a tak si musí vymýšlet. Z mé strany to byla jen snaha o získání vysvětlení. A takhle ostrý tón jsem zvolil právě proto, že atak v té vaší "nezáludné" odpovědi je celkem zřejmý. (Nebo spíše hloupost, než záludnost?)

Ale určitým způsobem, jste mě právě nahlodal, získávám pomalu dojem, že nejste tak záludný, ale spíše hloupější, než jsem si původně myslel. Nuže opět jste mi dal důvod k přemýšlení *zmateny*

A osobně vás ubezpečuji, že tohle byla první a poslední soukromá zpráva, jakou jste ode mne dostal.

ri
hodnocení

0x

Treba naformátovať, lebo keď bola používaná v televízii nemusí fungovať v pc.

Skús-uvidíš.

hodnocení

0x

Musíte ji v TV přes nabídku "odebrat" stejně jako se to dělá u PC před odpojením. Pak by měla v PC opět korektně fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]