Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se spuštěním počítače po obnovení

Od: nataliehor odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
dala jsem obnovit svůj notebook od značky Asus do továrního nastavení, ale při spuštění se mi vždy zasekne při přihlašování do Microsoftu. Nevíte někdo co s tím? Zkoušela jsem ho vždy natvrdo vypnout, protože nic jiného nefunguje, ale to nepomáhá.
Díky za radu..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ak máte inštalačné DVD, tak ho vložte do mechaniky a reštartnite NT. Ak bude znova načítávať windows, budete musieť v Biose nastaviť načítanie DVD ako pvé. Po načítání DVD si môžete vybrať či chcete inštalovať,alebo opraviť. Stlačte opraviť. Dajte menu a tam máte daľšie možnosti, od núdzového režimu až po továrne nastavenie. Ak nemáte inštalačku,dá sa na nete stiahnúť opravné DVD.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to u tohoto NTB jde, tak na chvilku z něho (z vypnutého) vyndejte baterii - pak ji tam opět řádně vložte a zkuste ho zapnout. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]