Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit domaci kino

Od: begi25® odpovědí: 3 změna:

Dobry den,prosim o radu.Mam LG domaci kino blu ray a v nastaveni barev hdmi je YcbCr nebo rgb.Kdere mam nastavit?A ješte režim zobrazeni.1080P 50 HZ.Je to spravne?Moc tomu nerozumim.Je tam ješte DRC auto zap.vyp.Dekuji za odpoved.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

3x

Na ovladači stisknout modré tlačítko HOME - Nastavení - DISPLAY - POMĚR STRAN - 16.9 PŮVODNÍ - ROZLIŠENÍ AUTO - REŽ.ZOBR 1080 50 Hz - NAST. BAREV HDMI : YCbCr

DRC brání náhlému zvýšení hlasitosti zvuku, já mám vypnuto

hodnocení

0x

To se asi dá na dálku těžko radit, některé věci se nastavují automaticky, jiné ručně, také záleží na použité televizi. Myslím, že nejlepší je použít manuál, pokud je srozumitelný. Já jsem s tím také zápolil dost dlouho, včetně různých kombinací a zapojení s reprosoustavou. Jako třešnička na dortu bylo pak nastavení zvuku v reproduktorech, podle místa poslechu. Ale stojí to za to.

06.01.19 20:04
hodnocení

Diky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]