Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype zvuk

Od: rosta8 odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer. Volání přes skype mi děla problém že osobě které volám se mi seká hovor špatně ji rozumím. Druhá strana při hovoru mne dobře slyší bez sekání hovoru atd. Nikdy jsem problém s voláním neměl. Kde bude chyba jak to opravit? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klobaskomet
hodnocení

0x
Mohla by být chyba v internetovém připojení. Pokud máte pomalejší internet, nebo celkové je chyba v routeru, bylo by dobré zavolat odborníka na síťová připojení. Mně se také například stává, že se mi hovor přes internet seká, když volám v určitém místě v domě. Zkuste se přemístit blíže k routeru. Nebo může být problém s aplikací Skype. Možná zkusit reinstalaci.

Mne to delalo totež,zeptejte se druhe strany jakou ma rychlost pripojeni.Umne byla chba na druhe strane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]