Nejste přihlášen/a.
zdravím, pojede mi GTX1080 na win vista 64bit když není ovladač? jiná grafika výkonnostně na úrovni GTX1080 pro win vista 64bit existuje? nic silnějšího než GTX970 na win vista 64bit teda nepojede? díky
Těžko říct, tipnu že to pojede. Visty jsem nikdy neměl, já skočil z XP přímo na sedmy.
A můžu se zeptat, proč se trápíte na Vistách? Jste masochista, či co? Na Vistách jede max DirectX 11, přičemž grafika GTX1080 podporuje DirectX 12. Co máte za zbytek sestavy? Vyplatí se vůbec nákup GTX1080? I když ji rozjedete, na Vistách pojede jen na částečný výkon.
Co konkrétně řešíte za problém?
Jestli neumíte hledat ovladač pomocí HW ID, tak zkuste najít ovladač pomocí SlimDrivers (před stažením odškrtněte tu blbost se Seznamem).
CPU i7 3770k, GTX970 mám, vista 64bit a win10 sem tam na novější hru výjimečně (za posledních 8 let pouze Doom 2 16). z 99% hraji staší hry, chci aby jely 1920x1440@85Hz na max všechno, o moderní 1080p@60Hz se nezajímám (uznávám pouze CRT, neumím si představit přechod na LCD). čili PC upgrade přemýšlím buď druhou GTX970 do SLI nebo GTX1080Ti, ta druhá firma nevyrábí něco co by fungovalo? win desítky hrůza, obtěžující aktualizace, pomalé (kupovat za 2 litry speciálni HDD aby to jelo jakž takž normálně? lol) atd., žiji ve win vista, fungují, o nové hry se nezajímám, rozhodující je aby se mi zvýšil výkon pod win vista 64bit, staré hry ve 1920x1440@85Hz na max všechno, teď se občas stane že musím někde ubrat detaily. nic lepšího než GTX970 SLI teda není na win vista 64bit jo? díky
Jestli hrajete starší hry a neutáhne je GTX970+i7 třetí generace, tak je něco špatně.
Potenciál GTX1080 nikdy nevyužijete na Vistách, je to záležitost zdravého rozumu. Nejlépe poběží na W10, minimálně alespoň na W764bit. Kupovat ji na Visty je blbost. Pro vás asi bude lepší ta druhá 970 do SLi.
A zauvažujte o trvalém přechodu minimálně na W764bit a LCD. Co třeba spotřeba CRT, ta vám nevadí? Vždyť žere jak ruskej traktor. Ani nemluvím o šetření zraku.
To že celý svět používá LCD (mimo vás) má své důvody
nerozumím. win vista 64bit nepodporuje SLI? mi ukažte za 200,- LCD co zobrazí 1920x1440@85Hz. spotřeba, hmotnost ani nešetrnost obrazovky nehraje žádnou roli pro mne, u obrazovjky si chci užívat, ne šetřit. LCD= za 10 litrů nekoukatelná, kostrbatá rozmazaná neplynulost (byť oficiální název FULL HD). neříditelná F1 hra v 60/75Hz neplynulosti.
nové hry=nesnesitelné cutscény. z nových her na win10 jen CoD WWII plánuji, to mi na GTX970 s 8GB RAM nejede
980Ti SLI je teda nej kombo pro win vista 64bit jo?
Buď jste exot nebo robot. Jinak nevím, jak byste na dnešních LCD mohl vidět nějaké rozmazávání obrazu.
"Neřiditelná F1 hra" Dneska je každý hned progamer
Celkově je tento váš "problém" fakt úsměvný a pořád mám pocit, že nás zkoušíte.
Kupte si co chcete, stejně si nedáte říct. Vyzkoušíte a případně do 14 dnů vrátíte.
Mimochodem, za 10k už máte dneska 4K monitor, proti kterému je ten váš dědeček k smíchu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.