Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna za 2000

Od: kasper® odpovědí: 7 změna:

zdravím,

potřebují najít pro kamaráda co nejmeně najkadnou tiskárnu (multifunkční ) na provoz za 2000

děkují

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radis
hodnocení

1x

Čím levnější tiskárna, tím nákladnější provoz. U levných tiskáren je to často tak, že cena náplně je stejná jako cena tiskárny. Dražší tiskárny mají čast vyšší výtěžnost, na jednu náplň vytisknou více stran a části jsou měnitelné jednotlivě.

alza.cz/... - doporučuji tuto, je to novější model a na laserovku je malá, tiskne pěkně, laserová černobílá multifunkce, náplň stojí 1289 Kč, vytisknete na ní 1000 stran - tedy náklad na 1str / 1,28Kč.

Zájimavou alternativou pro velmi nízkonákladový tisk a zároveň low-endovou cenu tiskáren je tank systém. alza.cz/... , je to inkostouvá tiskárna, kde ale neměníte cartrige, ale doléváte je na nádobky naboku tiskárny. Lahvička stojí kolem 200Kč a vytisknete na ni kolem 6000 stran - tedy náklad na 1 str je velmi nízký.

Nízkonákladové tiskárny s pokročilejším lesarovým nebo LED tiskem, nebo ještě lépe onepage systémem jsou až v násobně vyšší cenové hranici. Je tedy na uvážení, na co chci tiskárnu využívat a jak moc tisknout.

Za poznamenání stojí také to, že levné tiskárny mají jiný vnitřek, umělohmotné vodítka a podavače, nehodí se tak na vyšší zátež a velmi rychle by třeba v kanceláři dosloužily - tam koupit určitě dražší.

hodnocení

0x
Hledejte podle cen a výtěžnosti náplní. Já kdysi sehnal za pusu starší laserovou multifunkci od HP (tedy jen černobílou), toner jsem kupoval místo originálního za 1600 repas za 200 korun a když jsem to počítal, vyšel mě papír dráž než samotný tisk.

pavelka*
hodnocení

0x
Za 2tis. Je nízkonákladový jedině černobílý laser...a za tu cenu skoro nový.

jE JEN OTÁZKA, JESTLI NÁHODOU NEBUDE CHTÍT ČIPOVANÉ TONERY

hodnocení

0x

Canon. Jo aha, co nejméně nákladnou, tak to neporadím (tak co tu píšeš, blbče).

ocomenuvuf
hodnocení

0x

Před měsícem jsem kupoval na tisk faktur atd. Epson EcoTank za cca 5000Kč. Bohužel jsem dostal vadný kus, kde blbnul USB připojení. Přes wifi fungovala bezproblémů. Takže jsem jí vrátil a koupil novou černobílou laserovou Samsung. Ovladače to má od HP, takže to bude nějaký klon. Nezjišťoval jsem to.

Stála 1500Kč a repasovaný toner na 1600 stránek vyjde na 2-300Kč. Víc nepotřebuji.

hodnocení

0x

Stlačit pořizovací a tiskové náklady na úplné minimum a v barvě lze tak, že se koupí nejlevnější inkoustová multifunkce a náplně se doplňují. Pokud se vám s tím nechce patlat, tak dokoupit (nejlevněji v Číně) CISS a inkoust jednoduše dolévat z lahvičky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]