Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit 6x obraz v jednom?

Od: neznalecpc odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, neví někdo co s tím mám dělat? HLEDÁM A HLEDÁM a přijde mi že tento problém snad nikdo jiný nemá...
Jak zrušit 6x obraz v jednom?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Já teda našel, že to je naopak dost častý jev... hledal jsem ale v angličtině.

Na dotaz "Laptop screen divided into six duplicate screens"to najde hodně dost lidí a diskusnich for, kde tento problém řeší. Nejčastěji si lidi pochvalují řešení, kdy musíte reinstalovat grafický ovladač. Dalším lidem pomohl již zmíněný bod obnovy. Další to opravil jen napojením na externí monitor a přepnutí se zpět na laptop monitor.

Takže bych postupoval asi od nejmenšího zla :) zkusil bych nastartovat do nouzového režimu (po startu mačkat F8 a z nabídky vybrat nouzový režim) a pokud by to zde nedělalo, rovnou bych se vrátil v bodě obnovy, pokud je máte zapnuté. Kliknout na Start -> napište rstrui a spusttě program, co se nalezne. Postupujte podle návpovědy a obnovte počítač do dne, kdy to ještě nedělalo. Nebo pokud si na tohle netroufáte nebo nemáte body obnovy zapnuté, tak zkuste, jestli máte, externí monitor (třeba u stolního PC) se připojit kabelem VGA a pomocí FN keys se přepnout na externí monitor a zpět na laptop. Vidím, že máte HP Pavilion a tam by to mělo být snad Fn+F4. Pokud by ani toto nešlo, tak bych odebral grafický ovladač. Start -> napsat devmgmt.msc opět spustit to, co to najde -> rozklikněte grafické adaptéry -> označte svou grafiku a zmáčkněte delete. Potom musíte na stránkach HP podle typu svému notebooku stáhnout ten srpávny grafický adaptér -> support.hp.com/...

hodnocení

2x
Tohle bude vada grafické karty, displeje či propojovacího kabelu. Pokud to dělá hned po zapnutí už při nabíhání systému, je to jasné.
To žádným nastavením ani obnovou systému neopravíte.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, sdělte nám, jak jste k tomu přišel, resp. jak se to stalo (co tomu předcházelo ve Vaší činnosti na PC). Restart PC již proběhl? Zdravím!

doplněno 04.01.19 08:50:

A úvodní obrazovka hned po zapnutí je v jednom kuse nebo už také rozdělená? Tedy, stane se tak až po naběhnutí OS? Zkoušela jste spustit OS v nouzovém režimu?

doplněno 04.01.19 08:58:

Pokud to není závada technická, tak bych řekl, že si někdo hrál s rozlišením obrazovky a měl by to vrátit zpět.

neznalecpc
hodnocení

No to kdybych právě věděla... Ráno sem to zapnula a už to takhle naběhlo... Respektive mě se to nestalo. Takhle mi to bylo předáno. A nikdo o tom nic samozřejmě neví
neznalecpc
hodnocení

Restart proběhl několikrát

hodnocení

0x

Dobrý den. Snad by mohlo pomoci obnovení systému.

neznalecpc
hodnocení

Dobrý den, děkuji za radu. Najdu na netu jak se to dělá a vyzkouším

hodnocení

0x

Nestačím se divit, co vše za rady se tu objeví. Co takhle se podívat v systému do nastavení displeje?

doplněno 04.01.19 09:21:

Bene, není.

doplněno 04.01.19 09:23:

@mikihans: Tohle nebude HW vada, tam bude chyba v SW.

ben®

satam - není rozlišení obrazovky a nastavení displeje poměrně stejná rada?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]